امروز: دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 ذو القعدة 1446 | 2025-05-19
کد خبر: 278627 |
تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1398 - 10:49 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر رأی دهندگان در هند امروز(یکشنبه) برای شرکت در مرحله یکی مانده به آخر انتخابات پارلمانی شش هفته‌ای این کشور به پای صندوق‌های رأی رفته‌اند. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این در حالی است که کمپین انتخابات پارلمانی هند که طولانی‌ترین انتخابات جهان است، صحنه […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

رأی دهندگان در هند امروز(یکشنبه) برای شرکت در مرحله یکی مانده به آخر انتخابات پارلمانی شش هفته‌ای این کشور به پای صندوق‌های رأی رفته‌اند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این در حالی است که کمپین انتخابات پارلمانی هند که طولانی‌ترین انتخابات جهان است، صحنه حملات متقابل جناح‌های رقیب بوده و در این راستا نارندرا مودی نخست وزیر هند، خاندان رائول گاندی، رهبر حزب رقیب “کنگره” را مقصر مشکلات این کشور اعلام کرده است.

دور اخیر انتخابات پارلمانی هند امروز یک شنبه در ۵۹ حوزه رأی گیری از جمله هفت حوزه در شهر دهلی‌نو پایتخت هند انجام می‌پذیرد و با برگزاری این دور تعداد کرسی‌های تعیین تکلیف شده در مجلس سفلای پارلمان هند به ۴۸۳ کرسی از مجموع ۵۴۳ کرسی می‌رسد.

رای‌گیری برای تعیین تکلیف ۶۰ کرسی باقی مانده نیز در مرحله آخر این انتخابات در تاریخ ۱۹ مه برگزار خواهد شد.

شمارش آرای این انتخابات ازتاریخ ۲۳ مه انجام خواهد شد.

کشور هند مجموعاً ۹۰۰ میلیون رای‌دهنده دارد. تاکنون میزان شرکت رأی‌دهندگان در پنج مرحله اول این انتخابات به صورت میانگین ۶۷ درصد بوده که مشابه با میزان مربوط به انتخابات سال ۲۰۱۴ است؛ انتخاباتی که باعث به قدرت رسیدن نارندرا مودی نخست وزیر فعلی شد.

نظر سنجی‌ها نشان می‌دهد که حزب بهاراتیا جاناتا متعلق به مودی همچنان پیشتاز است اما احتمالاً تعداد کرسی‌های کمتری در این انتخابات کسب می‌کند.

در سال ۲۰۱۴ میلادی حزب بهاراتیا جاناتا ۳۱ درصد آرا را به دست آورد اما در نهایت نتیجه به گونه‌ای رقم خورد که بیش از نیمی از کرسی‌های پارلمان را به خود اختصاص داده و از کنترل حزب کنگره خارج کرد.

مودی کمپین انتخاباتی خود را مشابه به یک کمپین انتخابات ریاست جمهوری به پیش برده و وعده‌هایی نظیر کمک به فقرا، خدمات بهداشت و درمان رایگان، تامین دستشویی برای خانه‌های فقرا و کمک به زنان برای به دست آوردن کپسول‌های گاز پخت‌وپز رایگان یا ارزان‌قیمت را داده است.

او هم زمان به دنبال جلب حمایت ملی‌گرایان هندو به خود از طریق متهم کردن حزب کنگره به ملایمت نشان دادن در قبال پاکستان و تروریستها بوده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید