به گزارش صلح خبر، میلاد صدر خانلو، دبیر نشست سرمایهگذاری TIM با اعلام این مطلب گفت: یکی از دغدغههای حوزه سرمایهگذاری بینالمللی، ایجاد زیرساختهای مالی و فنی شرکتهای دانشبنیان و فناور است و در این نشست درصددیم تا با استفاده از پتانسیلهای سرمایهگذاری کشورهای در حال توسعه اسلامی، علاوه بر ایجاد شبکهای از صندوقهای جسورانه این کشورها، فرصتها و منابع سرمایهگذاری هر یک از این کشورها را در اختیار هم قرار دهیم.
وی افزود: در دوره اول این نشست، چهار پنل تخصصی برگزار شد که در آن مدیران صندوقهای جسورانه از کشورهای مختلف به بررسی موضوعات روز سرمایه گذاری پرداختند. از دستاورهای برگزاری اولین نشست سرمایهگذاری در سال ۹۶ میتوان به انعقاد تفاهمنامه میان شرکتها و دو صندوق جسورانه از کشورهای ترکیه و مالزی و همچنین سرمایهگذاری مبلغ ۲۲ میلیون دلار توسط یکی از صندوقهای جسورانه داخل نام برد.
صدر خانلو اضافه کرد: از اهداف برگزاری این نشست میتوان به مواردی همچون “بررسی فرصتهای سرمایهگذاری بینالمللی”، “ایجاد شبکه سرمایهگذاران داخلی و خارجی”، “تامین سرمایه مورد نیاز شرکتهای دانشبنیان و فناور” اشاره کرد.
دبیر نشست سرمایهگذاری TIM در مورد برنامههای نشست خاطرنشان کرد: در این دوره علاوه بر سه پنل تخصصی، بخشهای متنوعی همچون ارائه فرصتهای سرمایهگذاری سه کشور عضو، داستان استارتاپی، ارائه استارتاپهای منتخب داخلی و خارجی و کارگاه آموزشی برگزار میشود.
وی در مورد پنلهای تخصصی افزود: سه پنل تخصصی نیز با موضوعات سرمایهگذاری مشارکتی، پوشش ریسک سرمایهگذاری و تقریق سهام در این نشست برگزار میشود.
به گفته دبیر نشست سرمایهگذاری TIM این نشست در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذرماه سال ۹۸ در پارک فناوری پردیس با مشارکت و حضور سرمایهگذاران بیش از ۸ کشور جهان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام