مهدی ساشورپور در گفتوگو با صلح خبر، اظهار کرد: به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای، جشنواره بازیهای بومی – محلی و ورزش زورخانهای با تجلیل از ۱۶ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان که عضو تیمهای ملی ورزشی هستند، همراه بود.
وی با اشاره به رشتههای شرکتکننده در این جشنواره، تصریح کرد: این ۱۶ نفر در رشتههای تکواندو، ووشو، کاراته، دو و میدانی، وزنهبرداری، بوکس مقامهای کشوری به دست آوردند. در کنار این عناوین ترکیبی از بازیهای بومی – محلی و هویت بومی – محلی استان زنجان داشتیم که به نوعی این هویت باستانی و فرهنگ استانی را احیا کنیم.
ساشورپور با اشاره به پیشینه فرهنگی بازیهای محلی استان زنجان، گفت: طی تحقیقاتی که انجام شده حدود ۱۶۰ بازی بومی – محلی در استان زنجان از گذشته تاکنون رواج داشته که باید به وسیله این قبیل جشنوارهها احیا و به نسل جوان معرفی شود.
این مسئول با بیان تغییرات محتوایی دومین دوره این جشنواره، تصریح کرد: در نخستین دوره این جشنواره از پیشکسوتان و نامآوران ورزشهای بومی – محلی و باستانی استان زنجان تجلیل و امسال در کنار این تجلیل از دانشجویان قهرمان و اعضای تیم ملی قدردانی شد.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با اشاره به اهداف این جشنواره، بیان کرد: هدف اصلی از این جشنواره و مراسم مرتبط، ایجاد انگیزه و شوق ادامه در دانشجویان و ورزشکاران ملی و در مرحله بعد شناساندن هویت ملی و فرهنگی استان زنجان و جلوگیری از فراموش شدن این آداب و رسوم است.
انتهای پیام