امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 504367 |
تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1402 - 23:34 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جشنواره رادیویی پژواک، دوشنبه (۱۸ اردیبهشت ماه)، با حضور رئیس صداوسیما و همچنین جمعی از اهالی رادیو و پیشکسوتانی همچون اکبر منانی، عذرا وکیلی و منوچهر آذری به کار خود پایان داد. به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر به نقل از ایسنا، مراسم پایانی دومین جشنواره رادیویی «پژواک» با حضور پیمان […]

جشنواره رادیویی پژواک، دوشنبه (۱۸ اردیبهشت ماه)، با حضور رئیس صداوسیما و همچنین جمعی از اهالی رادیو و پیشکسوتانی همچون اکبر منانی، عذرا وکیلی و منوچهر آذری به کار خود پایان داد.
به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر به نقل از ایسنا، مراسم پایانی دومین جشنواره رادیویی «پژواک» با حضور پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، علی بخشی زاده معاون صدا و جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان سازمان صداوسیما و همچنین اهالی رادیو از حدود ساعت ۲۰ امروز در حال برگزاری است.
در این مراسم افرادی چون امیر نوری، علیرضا جاویدنیا، غلامرضا پیرایرانی، فرزاد حسنی، بهروز رضوی، مسعود فروتن، تورج نصر، عباس محبی، ناهید مسلمی، بیوک میرزایی، محمدحسین صوفی (معاون سابق صدا)، حمیدرضا شاه آبادی (معاون اسبق صدا) و … حضور داشتند.
اجرای مراسم را جمعی از گویندگان رادیو عهده دار شدند که علیرضا کنگرلو، فریبا باقری و مهبد قناعت پیشه از آن جمله بودند.
در ابتدای این مراسم حمیدرضا افتخاری، دبیر جشنواره در سخنانی گزارشی از راه اندازی جشنواره دوم ارائه کرد. 
وی در بخشی از سخنانش گفت: نکته مهم این است که جشنواره اول با هدف احیاء بومی مستند راه اندازی شد و ما بخشی از این رویکردها را عملی کردیم. از سوی شبکه های مختلف رادیویی استقبال قابل قبولی شد و این مهم به همت مدیران شبکه ها محقق شد. بر این اساس ما امروز با تعداد آثاری مواجه هستیم که قابلیت مقایسه با آثار بین المللی را دارند.
وی همچنین اظهار کرد: امیدوارم سال‌های سال شاهد برگزاری جشنواره تخصصی در حوزه مستند باشیم.
در جریان این مراسم همچنین از برگزیدگان آثار برتر مستند رادیویی تقدیر به عمل آمد.
ماندانا اصلانی، اکبر منانی، علیرضا جاویدنیا، غلامرضا پیرایرانی و بهروز رضوی از جمله قدیمی های رادیو بودند که در این مراسم به روی صحنه آمدند و با حضور آنها جوایز برخی از برگزیدگان اهدا شد.
بخشی از جوایز که توسط پیشکسوتان رادیو اهداء شد به شرح زیر است:
مجتبی نوروزپور تندیس جشنواره در بخش بهترین مستند شهدای امنیت را  دریافت کرد.
در بخش حوادث تروریستی تندیس بهترین مستند به سجاد باغ شیخی و مستند «حسام حسام بهشت» اهدا شد.
آقازاده نیز برای مستند روایت کرونا شب عملیات در بخش مستند روایی جایزه دریافت کرد.
زهرا میرشکاری در بخش مستند گزارشی تندیس خود را دریافت کرد.
تندیس جشنواره در بخش راوی مستند به مریم یوسفی از آذربایجان غربی اهدا شد.
همچنین تندیس جشنواره در بخش راوی برگزیده مرد به سعید بارانی از رادیو پیام رسید.
در بخش دیگری از مراسم با حضور امیر نوری و نگین خواجه نصیر از فاطمه آل عباس در بخش گویندگی زن تقدیر و تندیسی به وی اهداء شد.
تندیس جشنواره در بخش بهترین گوینده برگزیده مرد نیز به امین ضیایی رسید.
تندیس بهترین صدابرداری به مریم امینی صدابردار مستند «رنج و گنج» اهدا شد.
تندیس بهترین نویسندگی مستند به سیده فاطمه‌ علیقلی شعار توسط عذرا وکیلی پیشکسوت رادیو و آرمان غفاریان گوینده رادیو اهدا شد.
تندیس بخش گزارشگری به مینا رهروان به عنوان بهترین گزارشگر رادیو تعلق گرفت. در این بخش همچنین دو دیپلم افتخار گزارشگری به محمدرضا قضاتلو و فاطمه رفیعی اهدا شد.
در بخش دیگر این مراسم با حضور مسعود فروتن و علیرضا صحراگرد ـ مدیر رادیو تهران ـ از علی اصغر نادرپور معروف به صدای روستا تقدیر به عمل آمد.
بر اساس این گزارش، در دومین جشنواره مستند رادیویی پژواک، پنج نفر در بخش مردمی و ۳۸ نفر در بخش حرفه‌ای در چهار بخش موضوعی، ساختاری، مستمر و مشاغل جشنواره پژواک برگزیده شدند. یک بخش ویژه نیز به شهدای مدافع حرم و حوادث تروریستی اخیر اختصاص یافت.
جشنواره ملی مستند رادیویی تحت عنوان پژواک، از مهرماه سال گذشته کار خودش را با ارائه فراخوان در دو بخش حرفه ای و مردمی آغاز کرد و تا بهمن ماه آثار دریافت شد.
تقدیر از داوود نماینده به عنوان «آقای مستند» و علی اصغر نادرپور گزارشگر میدانی رادیو ایران به عنوان «صدای روستا»، تقدیر از خانواده شهید احمد کاظمی و بزرگداشت جایزه ویژه خانم اعتماد سعید از مهمترین اتفاقات دومین اختتامیه پژواک است.
در این جشنواره ۱۹۰ اثر از مراکز استان ها دریافت شد، ۲۴۰ اثر از شبکه های رادیویی و ۵۳ اثر از شبکه های رادیویی که مربوط به بخش مستمر بوده است.
به برگزیده نهایی ۱۵ میلیون تومان، در بخش ساختاری ۱۲ میلیون و بهترین اثر جشنواره ۲۰ میلیون تعلق می گیرد.
ادامه دارد.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید