امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 272642 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1398 - 14:04 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش می‌شوید! صلح خبر: در این مطلب قراره به شما طرز تهیه یک برگر خیلی آسون و خوشمزه رو آموزش بدیم. برگر مرغ و قارچ غذای امروزِ ماست که حتی می‌تونین اون رو تو ابعاد کوچیک‌تر تهیه کنین و به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش می‌شوید!

صلح خبر: در این مطلب قراره به شما طرز تهیه یک برگر خیلی آسون و خوشمزه رو آموزش بدیم. برگر مرغ و قارچ غذای امروزِ ماست که حتی می‌تونین اون رو تو ابعاد کوچیک‌تر تهیه کنین و به عنوان کتلت مرغ و قارچ همراه با برنج نوش جان کنین. غذایی که هم باب میل شماست و هم مورد علاقه کوچولوهای عزیزتون!

مواد لازم برای تهیه ۱۲ عدد برگر

  • قارچ: نیم کیلو
  • مرغ فیله شده: یک ران و سینه کامل
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • سیر: دو حبه
  • پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • آرد سوخاری: نصف لیوان
  • پنیر گواد: ۱۲ عدد (اختیاری)

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش می‌شوید!

طرز تهیه:

۱. ابتدا قارچ‌ها را تمیز کرده و خرد کنید. سپس درون تابه بدون روغن تفت دهید تا جایی که کاملا آب قارچ تبخیر شود. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید قارچ‌ها خنک شوند.

۲. مرغ‌ها را فیله کرده و مکعبی خرد کنید. قارچ‌های خنک شده را به مرغ اضافه کنید.

۳. پیاز‌ها را درشت خرد کرده و به همراه سیر به مواد اضافه کنید. حالا همه مواد را با هم چرخ کنید، یا در غذا ساز ریخته و کاملا پوره کنید.

۴. در اینجا پودر آویشن و به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد سوخاری به مواد اضافه کنید. (به جای آرد سوخاری میتوانید از پودر نان باگت خشک شده هم استفاده کنید.)

۵. حالا همه مواد را حسابی ورز بدید تا به خورد هم برونذ، با یک کیسه فریزر به اندازه یک مشت از مواد بردارید و لای پلاستیک پهن و یک دست کنید و شکل همبرگر به آن بدهید. حتما ترک ها را بگیرید تا هنگام سرخ کردن برگرهایتان خرد نشوند.

۶. حالا برگر آماده است. داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس برگرها را داخل تابه گذاشته و دو طرفشان را با حرارت متوسط رو به کم سرخ کنید تا حسابی مغز پخت شوند.

۷. در آخر کار هم میتوناید یک ورق پنیر گودا را روی برگر‌ها بگذارید و بعد درب تابه را به مدت بیست ثانیه ببندید  تا پنیر آب یشود. اگر طعم پنیر را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید یا پنیر مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید؛  و بعد لای نان گذاشته و به همراه پیاز و سس تار تار و جعفری و گوجه میل کنید.

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش می‌شوید!

نکات:

  • برای تهیه سس تار تار  یک پیمانه سس مایونز را با دو قاشق سوپ‌خوری خیارشور رنده‌شده، یک قاشق سوپ‌خوری موسیر خرد‌شده، دو قاشق سوپ‌خوری پیاز رنده‌شده، یک قاشق چای‌خوری ترخون خشک‌شده، یک قاشق چای‌خوری جعفری خرد‌شده، دو قاشق سوپ‌خوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • حتماً از ران مرغ استفاده شود تا برگر شما سفت نشود. در غیر این صورت پنجاه گرم کره نرم شده به مرغ اضافه کنید.
  • میتوانید همه مواد را از شب قبل آماده کنید و روز بعد آنها را سرخ کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید