امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 290670 |
تاریخ انتشار : 10 تیر 1398 - 12:14 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها برترین‌ها: برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برترین‌ها: برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند.

درست کردن برنج سرخ کرده خیلی لذت بخش است به همین دلیل من عاشق درست کردن آن هستم. این برنج همان طور که در مطلب برنج سرخ کرده چینی گفتم، این برنج به دلیل مخلوط کردن چندین نوع ماده غذایی مختلف، یادآور خاطرات گذشته و خوردن شکار هفته است.

این غذا خوش طعم، سیر کننده و یک غذای چند منظوره است. شما می‌توانید پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات مختلف را با طعم‌های مختلف همزمان در یک غذا داشته باشید. این نسخه هاوایی با برنج نارگیلی و آناناس شیرین و کالباس نمکی درست شده است که یک طعم ترکیبی جالب را ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر فکر کنید که یک پیتزای هاوایی با برنج سرخ شده همکاری کند؛ بنابراین بسیاری از طعم‌های تازه در ظرف برنج شما وجود دارد.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

مواد لازم

  • برنج دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • شیر‌نارگیل: ۱۴ و ۱/۴ پیمانه
  • آب‌نارگیل یا آب ساده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد نگینی شده
  • پیازچه: ۱/۳ پیمانه، خرد شده
  • سیر: ۲ حبه، رنده شده
  • زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • کالباس: ۲ پیمانه، نگینی شده
  • آناناس: ۲ پیمانه نگینی شده
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری ریز شده
  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

طرز تهیه

۱. در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید.

۲. برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج شود. یعنی حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.

۳. برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

۴. در حالی که برنج استراحت کرده و جا می‌افتد، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید.

۵. فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفل‌ها نرم شوند یعنی حدود ۴ دقیقه.

۶. سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس کالباس و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود ۱ دقیقه.

۷. همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی ۱/۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید.

۸. تخم‌مرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینه‌ای شود. زیاد هم نپزید که لاستیکی شود.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

۹. برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در صورت دل‌خواه همان طور که گرم است با سس سیراچا سرو کنید.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

نکات مهم

  • قبل از پختن برنج، حتما آن را خوب بشویید و آب آن را کامل خالی کنید در اینصورت برنج چسبناک و شفته نخواهد شد.
  • از کالباس با کیفیت و آناناس تازه استفاده کنید. چون آن‌ها بخش‌های مهم غذا هستند که در ظاهر غذا موثر هستند.
  • از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید. چون مواد شما به دلیل متنوع بودن در هر صورت زیاد خواهند شد و باید جای کافی برای قرار گیری همه آن‌ها و همچنین بهم خوردن همه مواد داشته باشد. در غیر این صورت بخشی از مواد بیرون می‌ریزد.
  • به هیچ عنوان پودر زنجبیل را جایگزین زنجبیل رنده شده نکنید، چون همان طعم را ایجاد نمی‌کند.
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز باعث ایجاد تعادل در رنگ‌ها و تنوع رنگی خواهد شد، اما شما می‌توانید هر رنگی را که دوست داشتید استفاده کنید.
  • استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن سبزیجات به دلیل سبک بودن خیلی بهتر از روغن‌های معمولی است. حتما از روغن زیتون سبک استفاده کنید.

برنج سرخ کرده هاوایی تنوعی از رنگها و مزه‌ها

منبع: cookingclassy

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید