امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 361777 |
تاریخ انتشار : 11 خرداد 1399 - 16:12 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نخستین خبرها از احتمال تخریبِ خانه‌ به‌آذین، نویسنده و مترجم نامدار خبر می‌دادند که ۶۰درصد آن دست بسازبفروش‌هاست؛ خانه‌ای که میراث فرهنگی چند هفته‌ای است بررسی آن را برای اعلام ارزشمند بودن یا نبودنش در دستور کار دارد. به گزارش صلح خبر، بیستم اردیبهشت‌ماه کاوه اعتمادزاده، فرزند محمود اعتمادزاده […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نخستین خبرها از احتمال تخریبِ خانه‌ به‌آذین، نویسنده و مترجم نامدار خبر می‌دادند که ۶۰درصد آن دست بسازبفروش‌هاست؛ خانه‌ای که میراث فرهنگی چند هفته‌ای است بررسی آن را برای اعلام ارزشمند بودن یا نبودنش در دستور کار دارد.

به گزارش صلح خبر، بیستم اردیبهشت‌ماه کاوه اعتمادزاده، فرزند محمود اعتمادزاده متخلص به «م. ا. به‌آذین» خبر داد در حالی که برای تبدیل خانه پدری‌اش به موزه تلاش می‌کند، اما به دلیل فروش ۶۰ درصد از ملک توسط دیگر وراث به بسازبفروش‌ها، احتمال تخریبِ این خانه زیاد است؛ خانه‌ای با سابقه‌ بیش از ۵۰ سال که خانواده‌ به‌آذین در آن سکونت داشته‌اند، هر چند آن‌ها این خانه را در آن زمان به قیمت ارزانی خریدند، اما سال‌ها بعد دیگر وراث به جز کاوه، به دلیل نیاز مالی ناچار شدند سهم خود را به یک بسازبفروش بفروشند و حالا فقط  ۴۰ درصد خانه در اختیار کسی است که به حفاظت از آن و تبدیلش به موزه تمایل دارد.

فرزند به‌آذین که تا کنون خانه پدرش را با همان شکل و شمایل سابق نگه‌ داشته، خواستار نجات این‌خانه از دست بسازبفروش‌ها و تبدیل آن به یک خانه‌موزه است.

در این میان، پرهام جانفشان – مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران – تصمیم نهایی برای ثبت شدن یا نشدن این خانه را به نظر کارشناسانِ میراثی‌اش وابسته می‌داند.

او در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به این‌که خانه به‌آذین در مرحله‌ شناسایی است، ادامه می‌دهد: کارشناسان میراث فرهنگی در مرحله‌ شناسایی و بررسی خانه‌اند. تشخیص این‌که این خانه به خاطر حضور به‌آذین یا به دلیل ارزشمند بودن خود خانه واجد ارزش است، در مرحله‌ بررسی قرار دارد.

او همچنین تاکید می‌کند: اگر خانه واجد ارزش شناخته شود، بعد از تکمیل پرونده‌ ثبتی، به وزارتخانه فرستاده می شود تا در بین آثار تاریخی و ارزشمند کشور مطرح شود، اما شرط نخست آن است که ابتدا تشخیص دهیم بر چه اساسی این بنا ارزشمند است.

جانفشان گفت: هنوز نظر اداره کل میراث فرهنگی استان در این زمینه  داده نشده است تا بتوانیم به نتایج بعدی برسیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید