امروز: شنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 28 شوال 1446 | 2025-04-26
کد خبر: 436753 |
تاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1400 - 14:30 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نتایج یک تحقیق جدید نشان‌ می‌دهد برخی از قدیمی‌ترین غارنگاره‌های جهان به دلیل تغییرات اقلیمی در خطر نابودی قرار دارند. به گزارش صلح خبر و به نقل از آرت‌نیوز، نتایج تحقیق جدیدی که توسط گروهی از کارشناسان دانشگاه گریفیث استرالیا در مورد غارنگارهای تاریخی جزیره سولاوسی اندونزی صورت گرفته […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نتایج یک تحقیق جدید نشان‌ می‌دهد برخی از قدیمی‌ترین غارنگاره‌های جهان به دلیل تغییرات اقلیمی در خطر نابودی قرار دارند.

به گزارش صلح خبر و به نقل از آرت‌نیوز، نتایج تحقیق جدیدی که توسط گروهی از کارشناسان دانشگاه گریفیث استرالیا در مورد غارنگارهای تاریخی جزیره سولاوسی اندونزی صورت گرفته است نشان می‌دهد این غارنگاره‌ها که به عنوان تعدادی از قدیمی‌ترین غارنگاره‌های جهان شناخته می‌شوند در خطر نابودی بر اثر تغییرات اقلیمی قرار دارند.

در بخش جنوبی سولاوسی، بیش از ۳۰۰ غار وجود دارند که با خطر نابودی مواجه هستند و این موضوع برخی از قدیمی‌ترین غارنگاره‌های جهان را  نیز شامل می‌شود.

جزیره سولاوسی، خانه قدیمی‌ترین نقاشی از حیوان در جهان است: یک خوک وحشی که قدمت آن دست کم ۴۵۵۰۰ سال تعیین شده است. در غارهای این جزیره قدیمی‌ترین اثر دست در جهان که بیش از  ۳۹۹۰۰ سال قدمت دارد نیز وجود دارد.

اکنون محققان معتقدند نمک، حرارت و حوادث آب و هوایی شدید درحال نابود کردن این مناطق تاریخی مهم هستند. تداوم تغییر شرایط آب و هوایی از وضعیت خشک به باران‌های موسمی سبب به وجود آمدن لایه‌ای از نمک بر سطح غار و در نتیجه لایه‌برداری در این بخش از غار می‌شود که می‌تواند به از بین رفتن نقاشی‌ها منجر شود.

منطقه‌ای که جزیره سولاوسی در آن واقع شده است به عنوان نقطه‌ای از جهان با متغیرترین وضعیت جوی شناخته می‌شود که در نتیجه با خطر بالای از بین رفتن میراث تاریخی نیز مواجه است.

همچنان که دانشمندان دریافته‌اند روند از بین رفتن این آثار در این مناطق رو به افزایش است، جوامع ساکن در اطراف این مناطق تاریخی که نسل‌ها شاهد حضور این آثار بوده‌اند نیز معتقدند روند ویرانی غارنگاره‌ها سرعت زیادی پیدا کرده است، چراکه اغلب این آثار در دهه‌های اخیر دچار بیشترین آسیب شده‌اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید