امروز: یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 15 شوال 1446 | 2025-04-13
کد خبر: 351244 |
تاریخ انتشار : 16 فروردین 1399 - 0:32 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر شهردار منطقه یک با اعلام خبر برخورد با تخلفات 60 واحد پذیرائی غیرمجاز در حریم رودخانه دربند، گفت: باید استراتژی برد-برد برای ساماندهی حریم گردشگری کوهستانی شهر تهران تدوین کرد. حمید موسوی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به ساخت و سازهای انجام شده در حریم رودخانه دربند […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

شهردار منطقه یک با اعلام خبر برخورد با تخلفات 60 واحد پذیرائی غیرمجاز در حریم رودخانه دربند، گفت: باید استراتژی برد-برد برای ساماندهی حریم گردشگری کوهستانی شهر تهران تدوین کرد.

حمید موسوی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به ساخت و سازهای انجام شده در حریم رودخانه دربند افزود: لازم است هرچه سریعتر ساماندهی رستوران‌ها و فضاهای تفریحی در حاشیه رودخانه دربند در دستور کار قرار گیرد؛ چراکه عمده این رستوران‌ها به صورت غیرمجاز در بستر رودخانه ساخته شده‌اند و باید مسئولان اصلی در حریم تهران نقش خود را به درستی انجام دهند.

وی با بیان اینکه متاسفانه شاهد ناهماهنگی در حریم شمالی تهران هستیم گفت: ‌بارها شهرداری تهران در راستای اجرای مسئولیت های خود برای تخریب این رستوران ها اقدام به اخذ رأی قلع و قمع کرده است؛ اما مالکان با شکایت به دیوان عدالت اداری رأی توقف حکم شهرداری را اخذ کرده‌اند که این ناهماهنگی سبب شده شاهد رشد قارچ گونه این رستوران‌ها و تجاوز هر چه بیشتر آنها به حریم رودخانه باشیم.

شهردار منطقه یک با بیان اینکه ساماندهی حریم تهران یک موضوع بین بخشی است و همه دستگاه‌های متولی باید وارد میدان شوند، اظهار کرد: شهرداری تهران به تنهایی نمی‌تواند نسبت به ساماندهی حریم تهران اقدام کند و باید دستگاه‌های مختلف که در قانون نیز برای آنها تکالیفی مشخص شده، وارد عمل شوند.

موسوی افزود: در حالی به حریم رودخانه دربند بی توجهی می‌شود که بسیاری از رستوران ها با ایجاد یک پل و یا نصب تخت های مختلف، نسبت به ارائه سرویس خدماتی به مردم اقدام می‌کنند که این نه تنها تعرض به حریم رودخانه است؛ بلکه در صورت بروز سیل می‌تواند حوادث وحشتناکی را رقم بزند.

وی با بیان اینکه رستوران‌ها و ساختمان‌های حریم رودخانه دربند براساس اصول مهندسی یا طرح جامعی ساخته نشده‌اند و به صورت خودجوش ایجاد شدند، تاکید کرد: اگر بخواهیم کاستی‌های دربند را بنویسیم شاید مثنوی “هفتادمن” می‌شود؛ چراکه در این مدت اصلا توجهی به حریم شمال تهران نشده است در حالی که این جاذبه طبیعی، یک مسیر گردشگری است.

موسوی با بیان اینکه شهرداری منطقه یک با وجود تمامی مشکلات تاکنون با تخلفات 60 واحد پذیرائی غیرمجاز، برخورد کرده است و در یکسال اخیر نیز اجازه بروز تخلفات جدید را نداده‌ایم، گفت: تمرکز ما بروی ساماندهی و نه برخورد سلبی است؛ چراکه مردم از این واحدهای صنفی استقبال می‌کنند و از سویی دیگر معمولا در هر واحد صنفی 10الی 15نفر شاغل هستند؛ اما این واحدها غیرمجاز هستند و بعضا با نقض حریم رودخانه، ناایمن هستند که باید با در نظر گرفتن تمامی نیازها، این واحدها را ساماندهی کرد.

شهردار منطقه یک، با بیان اینکه لازم است قوه قضائیه محور امور قرار گیرد و سازمان‌های دیگر همچون آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، وزارت راه و فرمانداری و استانداری را پای کار ساماندهی دربند کند، ادامه داد: مدتی پیش با مجموعه‌های مرتبط جلسه ای برگزار کردیم و از آنها خواستیم که طرحی برای ساماندهی این فضا ارائه دهند تا بتوانیم حریم گردشگری تهران را به صورت استراتژی برد-برد تدوین کنیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید