به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ علیرضا اسماعیلی تبار در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دولت در سیاست خارجی خود به دنبال ثبات و آرامش در منطقه است گفت: اگر به تحولات منطقه و جهان و حوادث پیش آمده با دقت بنگریم می بینیم که ائلاف های منطقه ای علیه ایران در حال شکل […]
به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛

علیرضا اسماعیلی تبار در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دولت در سیاست خارجی خود به دنبال ثبات و آرامش در منطقه است گفت: اگر به تحولات منطقه و جهان و حوادث پیش آمده با دقت بنگریم می بینیم که ائلاف های منطقه ای علیه ایران در حال شکل گیری است .
وی ادامه داد: این تحولات از مواضع اخیر آمریکا و بریتانیا تا اتحاد ضد ایرانی ترکیه عربستان همگی نشان از یک سری تحولات سریع دارد، اما گروهی خودسر با ارائه چهرهای خشن از ایران، چنین القاء کردند که ایران به دنبال جنگ است و برای کنترل اوضاع راهی جز مقابله با ایران نیست.
وی افزود: برخی از دلواپسان داخلی نیز بسیار امیدوار بودند قاعده بازی را برهم بزنند و دیپلماسی ایران را در منطقه ضعیف و به طبع آن برجام را ناکارآمد نشان دهند.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه شورای امنیت 6 قطعنامه ذیل فصل 7 علیه ایران صادر و با محدودیت هایی که علیه کشورمان وضع شده بود به نظر می رسید درحال آماده کردن افکار عمومی جهانی برای مداخله نظامی باشند گفت: تصویر ایران بعد از برجام در دنیا تغییر کرد. تمامی دروغ هایی که دشمنان ایران با سوءاستفاده از برنامههای هستهای مطرح و ایران را تهدید علیه صلح خبر و امنیت بینالمللی معرفی کرده بودند فرو ریخت و در حال حاضر با پایان پروژه امنیتی سازی و ایران هراسی، روابط ایران با کشورها و سازمان های بین المللی عادی سازی شده و دشمنان ایران، قادر به اجماعسازی جهانی برای جنگ با ایران نیستند.
وی ادامه داد: اگر چشممان را بر واقعیتهای موجود نبندیم، ایران قبل از برجام، کشوری منزوی در عرصه جهانی بود. دوستان انگشت شماری هم که باقی مانده بودند اکثرا به خاطر نیاز به حمایت مالی ایران بود؛ بیشتر کشورهای جهان به واسطه فشارهای آمریکا، ایران را تحریم کرده بودند، اما ایران امروز نقش مهمی در منطقه دارد و تصمیمات خاورمیانه با حضور و مشاوره ایران گرفته میشود.
وی با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا گفت: در آمریکا برخی تندروها از امضای برجام ناراضی هستند و فکر میکنند با رفع تحریم ها و بازگشت ایران به عرصه، ایران به دنبال هژمونی و سیطره بر منطقه است. اما باید در نظر داشت که برجام یک توافق چندجانبه و بین چند کشور است و خواست عده ای معدود در ایران یا آمریکا نمی تواند آن را برهم زند. در هر صورت در این مسیر کارشکنیهایی رخ میدهد و خواهد داد، اما در نهایت با عقلانیت برجام مسیر خود را می رود. با اینحال دیدگاه ها درباره برجام مختلف است برخی کشورهای منطقه که نگران منافعشان هستند و از گسترش نفوذ ایران در منطقه می هراسند، خود را متضرر می دانند و سعی در ایجاد مانع برای امضای برجام داشتند. این ها معتقدند توافق هسته ای امتیازات زیادی به ایران بخشیده است.
وی در پایان تصریح کرد: ایران در برجام علاوه بر اینکه به دنبال حقوق هستهای وغنیسازی و شکستن فضاسازی دشمن در سطح افکار عمومی بود، مسلما هدف های دیگری هم مثل لغو تحریمها و گشایش اقصادی را دنبال کرده است همه میدانند که تحریمها ضربه ای جبران ناپذیر به کشور وارد کرد و کمر اقتصاد ایران را شکست. برجام جلوی سیل تحریمها را گرفت و شرکتهای خارجی را به ایران برگرداند. یکی از راه ها برای شکوفایی اقتصادی کشور جذب سرمایهگذاریهای خارجی است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.