امروز: جمعه, ۲ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 ذو القعدة 1446 | 2025-05-23
کد خبر: 285256 |
تاریخ انتشار : 19 خرداد 1398 - 10:11 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر رییس بنیاد مسکن از تامین اعتبار برای ۷۰۰۰ واحد مسکن آسیب دیده در سیل خبر داد که به گفته وی شامل ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه است. به‌ گزارش ‌صلح خبر، علیرضا تابش در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه‌) مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از مسائل مهم […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

رییس بنیاد مسکن از تامین اعتبار برای ۷۰۰۰ واحد مسکن آسیب دیده در سیل خبر داد که به گفته وی شامل ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه است.

به‌ گزارش ‌صلح خبر، علیرضا تابش در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه‌) مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از مسائل مهم این است که در برخی از روستاها جمعیت زیاد شده است و زمین برای جوانانی که ازدواج کرده‌اند کم است. لذا این موضوع باید هر چه‌ سریع‌تر با کمک استاندارد و دستگاه‌های مربوطه حل شود.

وی وظیفه قانونی بنیاد مسکن را تامین مسکن و عمران روستاها عنوان کرد و در این باره، خاطر نشان کرد: طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۷ تعداد آبادی های ما ۶۲ هزار تا ۳۹ هزار روستا بالای ۲۰ خانوار هستند و ۲۰ میلیون و ۷۳۰ هزار نفر از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند. همچنین تعداد واحد مسکونی روستایی کشور پنج میلیون و ۳۷۸ هزار واحد است و عملکرد طرح مسکن روستایی از سال ۷۴ تا ۸۴ تنها ۲۰۰ هزار واحد بوده است که این عملکرد در سال ۸۴ به بعد در قالب طرح جامع بهسازی مسکن روستایی با تولید سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکن در قالب مصوبات دولت و قانون ساماندهی، رشد و توسعه یافته است.

رییس بنیاد مسکن در بخش دیگری از صحبت‌های خود، ادامه‌ داد: هدف از طرح ویژه‌ بهسازی و نوسازی مسکن روستایی افزایش تاب آوری سکونت‌گاهای روستایی در برابر سوانح طبیعی است، اهم اقدامات انجام شده در این بخش شامل ساخت یک میلیون و ۶۹۲ هزار واحد مسکونی مقاوم در سراسر کشور است به غیر از تعدادی از واحدهای مسکونی که در اثر سیل و حوادث بازسازی می‌شود.

تابش یادآور شد: وضعیت مسکن آسیب پذیر در نقطه شروع طرح جامعه مسکن هفت درصد بود که در پایان آن ۴۲.۵ درصد مسکن موجود مقاوم شد و افزایش تاب آوری سکونت‌گاه‌ها عملی شد. قرارداد ساخت یک میلیون ۸۹۱ هزار واحد مسکونی بسته شد که برای آن اعتبار بانکی معادل ۱۶ هزار و ۸۲۴ میلیارد تومان در قالب تسهیلات در نظر گرفته شد که رقمی قابل توجه است.

وی در ادامه تصریح کرد: ۱۶۹ هزار پایان کار مسکن روستایی صادر شده است. از سال ۸۴ تا ۹۸ ، ۴۰۳ واحد مسکن روستایی بازسسازی که شده است  که مجموعا تعداد و دو میلیون ۹۰۶ هزار واحد بهسازی و مقاوم سازی شد. این‌ در حالی است که قبل از سال‌ ۸۴ تنها ۱۸۷ هزار واحد بازسازی شده بود.

تابش ادامه‌ داد: در توافق ۱۴۰۵ به پنج میلیون و ۳۷۷ هزار واحد مسکن روستایی نیاز داریم، نسبت به کمبود مسکن انباشت شده به خانوار ۶۸۸ هزار واحد است. همچنین نیاز ناشی از افزایش جمعیت طی دوره ۱۰ ساله ۹۵ تا ۱۴۰۵، ۹۵ هزار واحد است که اگر یک میلیون و ۵۸۵ هزار واحد را نیز مقاوم سازی کنیم ۷۰ درصد واحدهای مسکن روستایی مقاوم سازی می‌شود.

رییس بنیاد مسکن در بخش دیگری از صحبت‌های خود، خاطر نشان کرد: ما به دو میلیون و ۳۵۸ هزار واحد مسکن روستایی نیاز داریم که باید سالانه ۲۰۰ هزار واحد آن ساخته شود. در سال ۹۷ مصوبه تامین ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی صادر و به بانک‌ها ابلاغ شد و تقسیم اعتبارات صورت گرفت. سقف اعتبار مسکن روستایی نیز هشت میلیارد تومان در نظر گرفته شد و سقف تسهیلات فردی نیز از ۲۵ میلیون تومان به ۴۵ میلیون تومان افزایش داده شد.

تابش  ادامه‌ داد: سود تسهیلات مسکن روستایی پنج درصد است و تضمین نامه آن توسط دولت صورت می گیرد. همچنین سفته زنجیره‌ای نیز تضمین نامه‌ای است که توسط مردم ارائه می‌شود. برای ۷۰۰۰ واحد مسکن آسیب دیده در سیل نیز تامین اعتبار ابلاغ شده است که شامل ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: ما در زمینه توسعه روستاها نیاز به نشست داریم که رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به این اظهارات دستور داد این نشست در کمیسیون عمران برگزار شود. طرح هادی در ۸۰۰۰ روستا نیاز به بازنگری دارد، با الحاق لکه‌ها از حاشیه طرح به درون آن مشکل کمبود زمین در روستا بر طرف می‌شود.

انتهای پیام

     

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید