امروز: دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 23 شوال 1446 | 2025-04-21
کد خبر: 243581 |
تاریخ انتشار : 13 آبان 1397 - 14:40 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر به گزارش بازرگانی صلح خبر، امپاگلیفلوزین متعلق به دسته دارویی جدیدSGLT۲ (Sodium Glucose co-Transporter ۲)  بوده و مکانیسم اثر آن کاملا متفاوت از داروهای ضد دیابت موجود در بازار ایران است. امپاگلیفلوزین اولین و تنها داروی خوراکی ضد دیابت بوده که مرگ و میر ناشی از عوارض قلبی عروقی […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

به گزارش بازرگانی صلح خبر، امپاگلیفلوزین متعلق به دسته دارویی جدیدSGLT۲ (Sodium Glucose co-Transporter ۲)  بوده و مکانیسم اثر آن کاملا متفاوت از داروهای ضد دیابت موجود در بازار ایران است. امپاگلیفلوزین اولین و تنها داروی خوراکی ضد دیابت بوده که مرگ و میر ناشی از عوارض قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد. افراد مبتلا به دیابت ۲ تا ۴ برابر سایرین دچار انواع بیماری های قلبی عروقی می شوند و با وجود داروهای متنوع ضد دیابت در بازارهای جهانی، بیماری‌های قلبی عروقی همچنان عامل بیش از نیمی از موارد مرگ و میر در این افراد است.

به گفته سیدامیر رضویان مدیرعامل داروسازی دکتر عبیدی، گلوریپا در مرداد ماه ۱۳۹۷ با حضور وزیر بهداشت قاضی‌زاده هاشمی رونمایی شد و هم اکنون در داروخانه های سراسر کشور در دسترس است. داروسازی دکتر عبیدی این دارو را  تنها پس از مدت کوتاهی از عرضه امپاگلیفلوزین در اروپا و امریکا در ایران تولید و عرضه کرده و امیدوار است این دارو نیز بتواند موفقیت سایر محصولات این شرکت را در جلب اعتماد پزشکان و بیماران نسبت به کیفیت محصولات داروسازی دکتر عبیدی تکرار کند.

عادل جاهد فوق تخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم می گوید دیابت تنها به اختلال در ترشح انسولین محدود نمی‌شود بلکه احتمال اختلال در سایر اعضای بدن نیز در این بیماری مطرح است مانند اختلال در بازجذب گلوکز از طریق کلیه ها و مجاری ادراری که منجر به افزایش قند خون بیمار می شود. امپاگلیفلوزین با دفع گلوکز از طریق ادرار به کنترل قند خون بیمار کمک می‌کند.

به گفته «بابک شریف کاشانی فوق تخصص نارسایی قلب و رییس منتخب انجمن جهانی نارسایی قلب»، تمایز اصلی این دارو از سایر درمان های خوراکی دیابت این است که میزان مرگ و میر افرادی که به طور همزمان به دیابت و مشکلات قلبی عروقی مبتلا هستند را تا ۳۸ درصد کاهش می دهد و نیز باعث کاهش ۳۵ درصدی میزان بستری شدن ناشی از نارسایی قلبی در مبتلایان به دیابت می شود.

علیرضا استقامتی فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران می گوید: امپاگلیفلوزین همچنین نقش موثری در کاهش وزن، کاهش فشار خون و جلوگیری از پیشرفت بیماری کلیوی ناشی از دیابت دارد. از آنجا که افراد مبتلا به دیابت اغلب دچار چاقی و یا اضافه وزن می شوند که این موضوع روند درمان را با چالش‌هایی روبرو می‌کند، کاهش وزن از مزایای مهم این دارو به شمار می‌رود.

طبق اظهارات الهام عندلیب مدیر ارشد گروه مدیکال عبیدی، مطالعات بالینی این دارو بر روی هزاران بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ در بیش از ۴۲ کشور دنیا انجام شده که نتایج آن نشان می دهد طول عمر افراد مبتلا به دیابت که همزمان دچار بیماری های قلبی عروقی هستند به طور متوسط ۱ تا ۴ سال و نیم افزایش یافته است. همچنین به دلیل مصرف داروهای متعدد توسط بیماران مبتلا به دیابت، مصرف تنها یک قرص گلوریپا در روز منجر به سهولت مصرف و نتایج بهتر درمانی می گردد. افراد مبتلا به دیابت که تا کنون عوارض قلبی عروقی مانند فشار خون و چربی خون بالا و یا سابقه سکته قلبی داشته اند از این پس می توانند با پزشک خود در مورد مصرف داروی جدید گلوریپا مشورت کنند.

ترکیب امپاگلیفلوزین با متفورمین نیز با هدف سهولت استفاده در بیمارانی که باید هر دو دارو را دریافت کنند در یک قرص با نام تجاری سینوریپا (Synoripa) توسط داروسازی دکتر عبیدی تولید شده و به زودی در سراسر کشور توزیع خواهد شد.

کد خبر 4449657

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید