امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 352023 |
تاریخ انتشار : 20 فروردین 1399 - 8:30 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به خسارت‌های مادی بحران کرونا، بر ضرورت انجام اقدامات حمایتی از سوی دولت برای سر پا نگه داشتن بخش تولید، صنایع و اصناف تاکید کرد و گفت: اگر اینها رها شوند، از چرخه اقتصاد خارج خواهند شد و […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به خسارت‌های مادی بحران کرونا، بر ضرورت انجام اقدامات حمایتی از سوی دولت برای سر پا نگه داشتن بخش تولید، صنایع و اصناف تاکید کرد و گفت: اگر اینها رها شوند، از چرخه اقتصاد خارج خواهند شد و در این صورت احیای مجدد آنها هزینه‌های زیادی دارد و خسارات هنگفت اجتماعی و فرهنگی را به دنبال خواهد داشت.

رمضانعلی سبحانی‌فر در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ضربه به کسب و کارها اظهار کرد: طبیعی است که در حال حاضر نمی‌توان برآورد دقیقی از خسارات ناشی از بحران کرونا داشت، طبیعتا در کنار خسارت‌های جانی این بحران، خسارت‌های مادی زیادی نیز از ناحیه بحران کرونا به کشور وارد شده از جمله با تعطیلی کارخانجات و اخراج نیروی انسانی.

وی افزود: وقتی نیروی انسانی که در یک کارگاه مشغول به کار بوده بیکار می‌شود تبعاتی از نظر اقتصادی و اجتماعی دارد، آنچه مسلم است دولت باید به این‌ها از راه‌های مختلف مثل بیمه بیکاری کمک کند. همچنین کارخانجات نیز در این فاصله آسیب‌هایی دیده‌اند و تعطیلی‌هایی نیز به آنها تحمیل شده و ظرفیتشان کاهش یافته که همین امر خسارات سنگینی را به آنها و اقتصاد کشور وارد می‌کند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس با اشاره به آسیب‌دیدگی در بخش تولید، صنعت و حمل و نقل یادآور شد: باید از طریق مالیات، تسهیلات در نظر گرفته شده و بیمه کارگران برنامه ریزی‌هایی برای کمک مستقیم و غیرمستقیم و همچنین اعطای تسهیلات کم بهره صورت گیرد تا آنها سر پا نگه داشته شوند و از چرخه اقتصاد خارج نشوند. زیرا اگر رها شوند از چرخه اقتصاد خارج خواهند شد و در این صورت احیای مجدد آنها هزینه‌های زیادی دارد و خسارات هنگفت اجتماعی و فرهنگی را به دنبال خواهد داشت.

سبحانی‌فر ادامه داد: در مورد مشاغل خرد و اصناف احیا کردنشان نسبت به بخش‌های تولید سهل‌تر است، آنها هم در خصوص تعطیلی صدماتی دیده‌اند در خصوص کسب و کارهایی که هر سال در آستانه سال نو رونق می گرفتند منافع این مدت را از دست دادند، اینها باید در بخش مالیات، بیمه و عوارض مورد توجه قرار گیرند و در صورت نیاز تسهیلاتی نیز به آنها داده شود تا در چرخه اقتصاد باقی بمانند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد من این اقدامات با مصوبات دولت امکان پذیر است و در صورت ضرورت با ارایه لایحه از سوی دولت، مجلس نیز می‌تواند مجوزهای لازم را به دولت بدهد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید