امروز: سه شنبه, ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 24 شوال 1446 | 2025-04-22
کد خبر: 354673 |
تاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1399 - 5:38 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر این روزها شیوع کروناویروس، فشار مضاعفی را بر سیستم بهداشت و درمانِ بسیاری از کشورها وارد کرده است؛ اما مقوله “تله مدیسین” (پزشکی از راه دور) می‌تواند از روش‌های ضروری مقابله با آن به ویژه برای افرادی باشد که سلامتشان تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته است. به گزارش […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

این روزها شیوع کروناویروس، فشار مضاعفی را بر سیستم بهداشت و درمانِ بسیاری از کشورها وارد کرده است؛ اما مقوله “تله مدیسین” (پزشکی از راه دور) می‌تواند از روش‌های ضروری مقابله با آن به ویژه برای افرادی باشد که سلامتشان تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته است.

به گزارش صلح خبر، عمر خان، پزشک خانواده و رئیس اتحادیه علوم بهداشتی “دلاور” در “ویلمینگتن” آمریکا در این باره می گوید: بیماری کووید-۱۹ برای تله مدیسین پرفایده بوده است.

به گفته عمر خان، پزشکان می‌توانند با ارزیابی علائمی از قبیل تب و سرفه و ترددهای بیمار و ارتباط با دیگران تشخیص اولیه از بیماری را داشته باشند. همچنین دستور آزمایشگاه برای تأیید عفونت می تواند به صورت الکترونیکی منتقل شود تا میزان تماس در شرایط همه گیری به حداقل برسد.

رئیس اتحادیه علوم بهداشتی دلاور تاکید دارد: ۸۰ درصد از بیماران مبتلا به کروناویروس نیازی به مراجعه به بیمارستان ندارند و اگرعفونت تشخیص داده شود بسیاری از آنان نیازی به خروج از خانه ندارند.

بحران همه گیری بیماری کووید-۱۹ مهر تاییدی بود بر ارزش تله مدیسین که از مدت ها قبل به عنوان راهی برای ارائه خدمات پزشکی به افراد در مناطق محروم و کم برخوردار شناخته شده و در مواجهه با موضوعات مختلفی از موارد اورژانسی تا سلامت روان مورد توجه قرار گرفته است.

«پریتی مالانی» از دانشگاه میشیگان در تحقیقاتی در مورد تله مدیسین روی بزرگسالان گفت: گاهی اوقات بحران می تواند انگیزه ای برای تغییر باشد.

همچنین «جو ودار» از مسئولین انجمن تله مدیسین آمریکا یادآور شد: بسیاری از نیازهای فوری مراقبتی، سلامت روان، پیگیری های پس از جراحی و کنترل دیابت از حوزه هایی هستند که به آسانی از طریق تله مدیسین قابل مدیریت است.

به گزارش ژاپن تودی، تله مدیسین با دستگاه هایی مانند دماسنج های متصل به اینترنت، پالس اکسیمترها و سایر فناوری ها به منظور کنترل علائم حیاتی آسانتر می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید