به گزارش مجله آشپزی صلح خبر با ۱۰ وسیله خطرناک آشپزخانه آشنا شوید وبسایت روزیاتو: تقریبا همه می دانیم که برخی از وسایلی که در خانه، محل کار یا ماشین استفاده می کنیم، بهترین بستر برای انواع باکتری ها و زمینهساز برخی بیماری ها هستند. اما شاید کمتر به فضایی مثل آشپزخانه فکر کنیم زیرا […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
با ۱۰ وسیله خطرناک آشپزخانه آشنا شوید
اما باید بدانید که این مکان علاوه بر داشتن انواع آلودگی ها، حاوی وسایلی است که می تواند برای سلامت انسان خطرناک باشد. برای آشنایی با این موارد در ادامه همراهمان باشید.
۱۰- ظرف های پلاستیکی نگهداری از غذا
۹- سینک ظرفشویی
از آنجا که باقی مانده و آشغال های غذا برای مدتی درون سینک باقی می مانند، می توانند زمینه ساز رشد باکتری هایی همچون سالمونلا بشوند. برخلاف تصور، سینک ظرفشویی یکی از آلوده ترین بخش های خانه بشمار می رود.
۸- چاقوها
۷- اسکاچ و سیم ظرفشویی
بهترین بستر برای رشد انواع میکروب و باکتری، اسکاچ های آشپزخانه هستند زیرا دایما با انواع آلودگی ها در تماسند. برای زدودن باکتری از اسکاچ، بهتر است آن را خیس درون مایکروفر بگذارید یا اسکاچ را چند دقیقه درون محلول رقیق شده سفیدکننده (وایتکس) قرار دهید. حتی می تواند آن را درون ماشین ظرفشویی گذاشته و با داغ ترین درجه آب و فشار زیاد بشویید.
۶- حوله آشپزخانه
همه ما از حوله آشپزخانه برای خشک کردن دست ها و برداشتن ظروف داغ کمک می گیریم. از این رو این وسیله بسیار آلوده است و محل تجمع انواع میکروب ها بشمار می رود.
۵- خوشبو کننده هوا
۴- اجاق گاز
همیشه پیش از ترک خانه، شیرهای اجاق گاز را چک کنید که خدایی نکرده باز نمانده باشند. با اینکه بیشتر اجاق های امروز دارای ترموکوپل (بندآور) هستند، اما برای احتیاط بیشتر و پیش گیری از آتش سوزی حتما این کار را انجام دهید.
۳- ظروف نچسب
تابه و قابلمه های نچسب وقتی بیش از حد حرارت ببینند، از خودشان گاز سمی منتشر می کنند. بنابراین بهتر است از ظروف معمولی استفاده کرده یا دستکم تفلون ها را زیاد روی شعله نگذارید.
۲- چرخ گوشت
چرخ گوشت یکی از خطرناک ترین وسایل داخل آشپزخانه بشمار می رود. هنگام چرخ کردن گوشت مراقب انگشتان دست خود باشید زیرا در صورت گیر کردن در حفره این دستگاه، ممکن است انگشتان خود را از دست بدهید.
۱- تخته گوشتخوردکنی
منبع : Bartarinha