امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 412931 |
تاریخ انتشار : 26 دی 1399 - 0:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری ابراز کرد: چنان‌چه سیاست‌های دولت جدید آمریکا در مورد محدودیت ها و تحریم‌های مربوط به دارایی های بلوکه شده ایران تغییر کند، کره جنوبی دلیل دیگری ندارد که منابع و دارایی‌های بلوکه شده ایران را پس ندهد. دیاکو حسینی در […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری ابراز کرد: چنان‌چه سیاست‌های دولت جدید آمریکا در مورد محدودیت ها و تحریم‌های مربوط به دارایی های بلوکه شده ایران تغییر کند، کره جنوبی دلیل دیگری ندارد که منابع و دارایی‌های بلوکه شده ایران را پس ندهد.

دیاکو حسینی در گفت و گو با صلح خبر درباره اینکه با توجه به تغییر دولت در آمریکا چقدر امکان دارد تا کره جنوبی دارایی‌های بلوکه شده ایران را بازگرداند؟ گفت: بعد از جابجایی دولت آمریکا که ۲۰ ژانویه انجام می شود براساس قانون داخلی این کشور تحریم‌ها همچنان معتبر است مگر اینکه بایدن به طور مشخص تحریم‌هایی که منجر به مسدود شدن دارایی‌های ایران شده لغو و یا به دولتهای دیگر اطمینان دهد که بدون اینکه در معرض تهدید یا تحریم آمریکا باشند این دارایی‌ها را برگردانند. گرچه پروسه لغو تحریم ها ممکن است زمان بر باشد.

وی تصریح کرد: در واقع با توجه به وضعیتی که در آمریکا پیش آمده اکثریت کشورهایی که دارایی‌های ایران در آن ها مسدود است متوجه این مسئله هستند که امکان برداشته شدن این محدودیت ها در دوره جدید وجود خواهد داشت.

این پژوهشگر ارشد مسائل استراتژیک همچنین اعلام نمود: کره جنوبی هم در چنین شرایطی دلیل دیگری ندارد که منابع ایران را برنگرداند. گرچه پیش از این ترس از تحریم‌های آمریکا وجود داشت اما با تغییر وضعیت سیاسی در آمریکا حتی اگر مجوز غیررسمی هم دریافت کنند امکان برگرداندن دارایی‌های ایران را دارند.

حسینی تصریح کرد: این امکان هم وجود دارد که بتوانیم از طریق خرید برخی اقلام دارویی و غیردارویی از بخشی از دارایی هایمان استفاده کنیم. گرچه اولویت اصلی ایران بازپس گیری تمام دارایی‌های بلوکه شده است تا آزادی عمل داشته و در هر جایی که لازم می داند صرف کند.

مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه آنچه موضع رسمی کشور ما بوده این است که توقیف نفتکش و دارایی‌های بلوکه شده ارتباطی با یکدیگر ندارند، گفت: البته طرف کره ای این تصور را دارد که این دو مسئله بهم مرتبط هستند و برای فشار به کره جنوبی این اتفاق افتاده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر پروسه ادامه مذاکرات طی شده و اعتمادسازی لازم بین ایران و کره جنوبی صورت گیرد و منابع پولی هم آزاد شوند امکان آسان گیری قضایی ایران در توقیف نفتکش هم می تواند وجود داشته باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید