امروز: پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 4 ذو القعدة 1446 | 2025-05-01
کد خبر: 250375 |
تاریخ انتشار : 29 دی 1397 - 8:03 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم همکاری با وزارت خارجه گفت: وزارت خارجه فعلی موفق‌ترین دوره خود را در طول سالیان گذشته طی کرده که باید در داخل کشور مورد حمایت قرار گیرد. کمال دهقانی در گفت‌وگو با صلح خبر […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم همکاری با وزارت خارجه گفت: وزارت خارجه فعلی موفق‌ترین دوره خود را در طول سالیان گذشته طی کرده که باید در داخل کشور مورد حمایت قرار گیرد.

کمال دهقانی در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: در شرایطی که آمریکا به دنبال فعالیت‌های گسترده در منطقه علیه ما است باید ما هم ابتکارانه و فعالانه توام با خلاقیت رفتار کنیم و روابط را براساس اصل احترام متقابل برنامه‌ریزی کنیم.

وی افزود: باید دستگاه‌های مختلف در راستای افزایش تعاملات و همکاری‌های منطقه‌ای و تنش‌زدایی و استفاده از ظرفیت و توان دیپلماسی حرکت کنند که در این راستا باید به وزارت خارجه کمک کرد.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: باید بودجه سالانه دستگاه دیپلماسی تقویت شود و مورد غفلت قرار نگیرد به خصوص در شرایط فعلی که ساختار وزارت خارجه هم تغییر کرده است، لذا باید به وزارت خارجه در راستای اجرایی شدن اجرای قانون مقابله با اقدامات ماجراجویانه آمریکا در منطقه کمک کرد تا دستگاه دیپلماسی بیشتر از گذشته تقویت شده و تعاملات منطقه‌ای و ارتباطات دوجانبه با کشورهای همسایه و دیگر کشورهای بزرگ ارتقاء پیدا کند.

وی با تاکید بر این‌که «باید از وزارت خارجه در داخل کشور حمایت شود»، اظهار کرد: بعد از دور جدید تحریم‌های آمریکا کار وزارت خارجه زیادتر از گذشته شده است. آمریکا تلاش می‌کند که کشور را دچار مشکل کند و حتی به روابط شرکت‌های خصوصی هم ورود کرده است. در چنین شرایطی دستگاه دیپلماسی اقدامات بسیاری انجام می‌دهد که باید مورد حمایت قرار گرفته و کوچک‌ترین خدشه‌ای به جایگاه دستگاه دیپلماسی وارد نشود.

دهقانی وزارت خارجه فعلی را موفق‌ترین وزارت خارجه در طول سالیان گذشته توصیف کرد و افزود: باید بیشتر از قبل به مجموع دستگاه دیپلماسی کمک کرد تا در جنگ دیپلماسی و در جنگ اقتصادی بتوانند حداکثر پیروزی را به دست آورد. کما این‌که می‌توان از بحران‌ها و تهدیدهای پیش‌رو به عنوان فرصت استفاده کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «باید با طرح‌های ابتکاری و تنش‌زدایی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد» ادامه داد: باید ضعف‌های ساختاری و نهادی داخل کشور را از بین برد و برای مقابله با بحران‌ها ضمن استفاده از تجارب گذشته نواقص در اداره کشور را رفع کرد تا کشور با تکان‌ها و چالش‌های خارجی آسیب ندیده و مقتدرانه به سمت اهداف پیش‌رو همچون سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ حرکت کند.

انتهای پیام

خبرنگار: منیرسادات سیدرضا

دبیر: فاطمه ربی زواره

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید