امروز: یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 15 شوال 1446 | 2025-04-13
کد خبر: 362115 |
تاریخ انتشار : 13 خرداد 1399 - 17:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در نشست تدوین طرح مجمع خیرین همیار توسعه اجتماعی با بیان اینکه نیاز امروز کشور به همبستگی و همدلی بیشتر است؛ گفت: سرمایه اجتماعی در کشور طی سالهای اخیر تضعیف شده و باید با فعال سازی ظرفیت های مردمی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در نشست تدوین طرح مجمع خیرین همیار توسعه اجتماعی با بیان اینکه نیاز امروز کشور به همبستگی و همدلی بیشتر است؛ گفت: سرمایه اجتماعی در کشور طی سالهای اخیر تضعیف شده و باید با فعال سازی ظرفیت های مردمی به تقویت این امر مهم همت بگماریم.

به گزارش صلح خبر، تقی رستم وندی در نشست طرح “مجمع خیرین همیار توسعه اجتماعی کشور که در سالن پیامبر اعظم(ص) در محل وزارت کشور برگزار شد؛ با بیان اینکه اولویت اصلی برنامه  سازمان امور اجتماعی، فعال سازی ظرفیت های مردمی از خیرین تا سایر سازمان های مردم نهاد در خدمات رسانی بیشتر به مردم در حوزه اجتماعی است؛ گفت: روند بیماری مدیریت کرونا در طی سه ماه اخیر، الگویی جدید از همبستگی ملی را در کشور به نمایش گذاشت.

وی با اظهار اینکه در روند مبارزه با کرونا؛ شاهد شکل گیری انسجام اجتماعی بی نظیر در کشور هستیم؛ گفت: برخلاف اظهارات اولیه از سوی برخی جریان ها، شاهد نظم پذیری و همراهی بالای مردم با بسته های سیاسی دولت و تصمیم گیری های ستاد ملی کرونا بودیم.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در ادامه به ارائه آماری از میزان همراهی مردم با تصمیمات ستاد ملی کرونا اشاره کرد و گفت: طبق آخرین آمارها بالای ۸۰ درصد مردم با تصمیمات دولت و حاکمیت همراهی کامل داشتند که دستاورد بزرگی در کشور محسوب می شود.

معاون وزیر کشور در ادامه صحبت هایش به شرایط اجتماعی کشور اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که کشور طی دو سال اخیر شرایط التهاب گونه ای را تجربه کرده و از جهت اجتماعی، سخت ترین دوره را گذارنده ایم.

رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با مرتبط دانستن موضوعات و مسائل اقتصادی با شرایط اجتماعی کشور به مساله خروج برجامی آمریکا پرداخت و گفت: خروج ترامپ از برجام و بازگشت نظام تحریم ها، دشواری های اقتصادی فراوانی را پیش روی جامعه ایرانی گذاشت 

رستم وندی با بیان اینکه با وجود فشارهای بیرونی دشمن، میزان تاب اوری اجتماعی در کشور بالاست؛ خاطر نشان کرد که باید با نگاهی واقع بینانه به موضوع تاب آوری اجتماعی همواره مشکلات و نارضایتی های عمومی را در جلو چشم داشته باشیم.

رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در ادامه به یک موضوع کلیدی در کشور اشاره کرد و گفت: باید قبل از هر چیز این مساله را مورد تامل قرار دهیم که چرا مشکلات در کشور حل نمی شود.
وی در این خصوص به ذکر چهار دلیل مهم نظیر، عدم توجه به منابع تولید آسیب زا در کشور، توجه به معلول ها به جای علت های ریشه دار، نبود انسجام مدیریتی در کشور و موازی کاری و در نهایت تاکید بر روش های دولتی و غفلت از ظرفیت های مردمی اشاره کرد.

معاون وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید فرماندهی واحد در مدیریت مسائل اجتماعی در کشور صورت بگیرد، گفت: ضروری است که همه نهادهای درگیر در مسائل اجتماعی با فرماندهی واحد و  با هدف پیشبرد سریع کارها و جلوگیری از هدر رفت منابع و امکانات، عمل کنند.
​براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور،  در پایان این نشست، نمایندگان انجمن های خیریه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات شان در خصوص ارتقای موثرتر خدمات رسانی به مردم اسیب دیده پرداختند و پیشنهاد تشکیل دبیرخانه ای برای هماهنگی فعالیت های انجمن های خیریه داده شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید