امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 328666 |
تاریخ انتشار : 25 آذر 1398 - 15:24 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه ستاد تنطیم بازار بر ضرورت کنترل و مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی به منظور جلوگیری از بروز مشکل توسط دریافت‌کنندگان ارزهای نیما و سنا برای تامین کالا تاکید کرد. به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه ستاد تنطیم بازار بر ضرورت کنترل و مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی به منظور جلوگیری از بروز مشکل توسط دریافت‌کنندگان ارزهای نیما و سنا برای تامین کالا تاکید کرد.

به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس قبادی در این جلسه افزود: برای برگشت ارز حاصل از صادرات نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده هر نوع همکاری با بانک مرکزی است و در این راستا باید از کمک دستگاه‌های دیگر نیز استفاده کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: امسال بانک مرکزی موظف به تامین ۱۴ میلیارد دلار ارز با نرخ ۴۲۰۰ برای واردات کالاهای اساسی شده است که از این مبلغ ۳ میلیارد دلار برای تامین دارو و بقیه برای اقلامی است که باید توسط وزارت جهاد و صنعت تامین شود.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: این میزان جدای از ارز اختصاص داده شده به گندم است و در حدود ۱.۵ میلیون دلار برای گندم باید در نظر گرفته شود.

این مقام مسئول همچنین تاکید کرد: به منظور جلوگیری از کمبود کالا در بازار ضروری است تا سیاستهای ارزی مبنی بر کنترل تقاضا با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت اتخاذ شود.

وی مطرح کرد: در صورت امکان علاوه بر پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، موسسات مطالعات و پژوهش‌های وزارت صمت نیز دلایل تورمی را پس از نوسانات ارزی مورد بررسی قرار دهند تا نتایج در اتخاذ سیاستهای کلی مورد نظر قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید