امروز: یکشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 صفر 1446 | 2024-09-01
کد خبر: 211240 |
تاریخ انتشار : 22 آذر 1396 - 12:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید! وبسایت سر آشپز پاپیون: در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می شناسند ولی خوب این شیرینی های اصیل فقط در شیرینی فروشی ها تهیه میگردد ولی ما می توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

وبسایت سر آشپز پاپیون: در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می شناسند ولی خوب این شیرینی های اصیل فقط در شیرینی فروشی ها تهیه میگردد ولی ما می توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم

  • مایه داخل باقلوا
  • پودر پسته یا بادام ۳۰۰ گرم
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • هل ۱/۲ قاشق غذا خوری
شربت باقلوا

  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آب ۲ لیوان
  • گلاب ۱/۲ لیوان

 
مواد لازم لواش باقلوا

  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • شیر ۱ استکان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • گلاب به مقدار لازم
  • آرد سفید به مقدار لازم
 
 باقلوا یزدی
طرز تهیه
مرحله اول (: مایه داخل باقلوا):

  1. پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید

مرحله دوم ( شربت باقلوا)

  1.  شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
  2.  گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید

مرحله سوم ( لواش باقلوا) :

  1. بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
  2. روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید.
  3. شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
  4. آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.
مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا

  1. از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
  2. جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
  3. لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.
  4. مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
  5. کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید .
  6. پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود
  7. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
  8. در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید