امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 436131 |
تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1400 - 12:12 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر داوود موسایی با بیان این‌که محمدرضا باطنی بدون آن‌که قدرش شناخته شود از دنیا رفت، می‌گوید: باطنی به معنای واقعی استاد بود. از نظر من استاد به دنیا آمده بود و تمام رفتار و گفتارش در حد یک استاد بود. مدیر انتشارات فرهنگ معاصر و ناشر «فرهنگ معاصر پویا» (انگلیسی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

داوود موسایی با بیان این‌که محمدرضا باطنی بدون آن‌که قدرش شناخته شود از دنیا رفت، می‌گوید: باطنی به معنای واقعی استاد بود. از نظر من استاد به دنیا آمده بود و تمام رفتار و گفتارش در حد یک استاد بود.

مدیر انتشارات فرهنگ معاصر و ناشر «فرهنگ معاصر پویا» (انگلیسی – فارسی) تالیف محمدرضا باطنی در پی درگذشت این چهره مطرح زبان‌شناسی، مترجم و فرهنگ‌نویس در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: من به جامعه علمی و مردم ایران  تسلیت می‌گویم، واقعا تأسف‌آور است که مرد به این بزرگی از دست رفت، بدون این‌که قدرش شناخته شود. ما همکاری‌مان را با دکتر باطنی از اردیبهشت سال ۱۳۶۴ شروع کردیم و حاصل ۳۰ ‌سال کارشان هم تعداد زیادی فرهنگ لغت و کارهای دیگر بود.

او افزود: دکتر باطنی انسانی منظم، دقیق  و به معنای واقعی استاد بود. از نظر من استاد به دنیا آمده بود و تمام رفتار و گفتارش در حد یک استاد بود. ما واقعا انسان بزرگی را از دست دادیم و به این سادگی‌ها کسی نمی‌تواند جایگزینش شود. او واقعا آدم بزرگی بود، او هم همکار خوبی بود، هم استاد  خوبی، هم آموزگار خوبی. هر صفت خوبی که در  زمینه آموزش و استادی هست، واقعا می‌شد به دکتر باطنی بدهیم.

 موسایی درباره نظرات متفاوت و بحث‌برانگیز محمدرضا باطنی نیز گفت: من صلاحیت علمی این را  ندارم که بخواهم درباره نگاه و نگرش او به زبان اظهارنظری کنم. اما آن‌چه در طول ۳۰ ‌سال گپ و گفت داشتیم ایشان معتقد بود زبان را مردم می‌سازند و ما دخالتی در آن نداریم و دنباله‌رو مردم هستیم، ما نمی‌توانیم  بگوییم مردم چه باید بگویند یا برای فلان کلمه حتما معادلش را بگویند و همیشه مثال‌هایی می‌زد که در مطبوعات هست. درباره زنده‌یاد محمدرضا باطنی و ابوالحسن نجفی،  باطنی از نظر خود دفاع می‌کرد و بر اساس اصول زبان‌شناسی که به آن معتقد بود دفاع می‌کرد. بعد هم بحث علمی زبان‌شناسی بین دو عالم و ادیب بود که بعد از مدتی هم سر و صداها خوابید.

انتهای پیام 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید