امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 442564 |
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1400 - 12:08 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر موزه «متروپولیتن» چند اثر تاریخی از مجموعه برنزهای بنین را به نیجریه بازمی‌گرداند. به گزارش صلح خبر، موزه هنر «متروپولیتن» در نیویورک اعلام کرد سه اثر تاریخی از جمله دو مجسمه از برنزهای بنین را به نیجریه بازمی‌گرداند تا روند استرداد گنجینه تاریخی به نیجریه که در اواخر قرن […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

موزه «متروپولیتن» چند اثر تاریخی از مجموعه برنزهای بنین را به نیجریه بازمی‌گرداند.

به گزارش صلح خبر، موزه هنر «متروپولیتن» در نیویورک اعلام کرد سه اثر تاریخی از جمله دو مجسمه از برنزهای بنین را به نیجریه بازمی‌گرداند تا روند استرداد گنجینه تاریخی به نیجریه که در اواخر قرن نوزدهم توسط سربازان بریتانیا غارت شده بود سرعت پیدا کند.

سه اثر تاریخی که به نیجریه بازگردانده می‌شوند دو اثر قرن شانزدهمی و یک اثر قرن چهاردهمی را شامل می‌شوند.

دو لوح تاریخی که به طور رسمی از مجموعه موزه «متروپولتین» جدا شده‌اند یک فرمانده جنگجو و یکی از مقام‌های رسمی دربار را به تصویر می‌کشند که در سال ۱۸۹۷ از «کاخ سلطنتی» غارت شدند.

این آثار در سال ۱۹۹۱ توسط یک مجموعه‌دار نیویورکی به مجموعه موزه «متروپولیتن» هدیه داده شده بودند.

در سال گذشته، مسوولان موزه‌های غربی با فشار رو به افزایشی برای ارائه اطلاعات درباره آثار تاریخی بنین که در مجموعه‌های‌شان نگهداری می‌شوند مواجه شده‌اند. در نتیجه، مسوولان موزه «متروپولیتن» با همکاری موزه بریتانیا تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرد.

موزه «متروپولیتن» که خانه ۱۶۰ اثر تاریخی بنین است در «پروژه دیجیتالی بنین» که با هدف جمع‌آوری اطلاعات درباره این آثار تاریخی در جهان آغاز شده است نیز شرکت دارد.

موزه بریتانیا با ۹۲۸ اثر یکی از موزه‌های جهان با بیشترین تعداد برنزهای بنین در مجموعه خود به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید