به گزارش صلح خبر، هفته گذشته سازمان سینمایی اعلام کرد که فعالیت دوباره سینماها در شهرهایی که از نظر شیوع کرونا در وضعیت سفید قرار دارند بلامانع است، اما نه اسم شهری به طور مشخص اعلام شد و نه حتی گفته شد این سینماها در صورت بازگشایی چه فیلمهایی را میتوانند اکران کنند.
این در حالی است که سینماداران در شهرهای کوچکتر میگویند، تا وقتی سینماهای پایتخت و شهرهای بزرگ باز نشوند اصلا پخشکنندهای به آنها فیلم نمیدهد. این را پخشکنندهای همچون علی سرتیپی هم تایید میکند و اکران را بدون بازگشایی سینما در شهرهای بزرگ یک شوخی میداند.
البته یک مسئله دیگر هم مطرح است و آن اینکه آیا اصلا در این شهرها سینمایی وجود دارد که بخواهد باز شود؟
محمدرضا فرجی، مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلمهای سینمایی در پاسخ به این سوال که آیا سینمایی در کشور فعالیت خود را شروع کرده یا خیر، به صلح خبر گفت: تا الان هیچ سینمایی باز نشده چون به هر حال پیشبینی ما این است که شهرهای سفید هم با هماهنگی ستاد کرونا در استان خود باید برای بازگشایی اقدام کنند، به همین دلیل تا جایی که ما اطلاع داریم سینمایی هنوز باز نشده است.
او درباره تعداد سینماهایی که با دستور اخیر امکان بازگشایی دارند، اضافه کرد: آمار دقیق نداریم، چون بعضی شهرهای سفید جزء مراکز استانها نیستند و ممکن است اصلا سینما نداشته باشند. با این حال اگر هم سینمایی در این شهرها باز شود بدیهی است که به اندازه سینماها در شهرهای بزرگ فروش ندارد چون 75 درصد فروش سینماها مربوط به پردیسها و سینماهای شهرهای بزرگ است.
به این ترتیب به نظر میرسد این وضعیت تا نیمه خردادماه ادامه داشته باشد تا شاید در این تاریخ احتمالی 15 خرداد که از سوی سازمان سینمایی اعلام شده و پس از موافقت ستاد مقابله با کرونا، تمام سینماهای کشور باز شوند. آن وقت شاید تکلیف شورای صنفی نمایش هم مشخص شود که آیا انتخاباتش دوباره برگزار میشود یا راه حل دیگری برای این شورای پرحاشیه در نظر گرفته شده است.
بعد از تمام اینها هم باید منتظر ماند و دید مردم چقدر از رفتن به سینما استقبال میکنند.
انتهای پیام