امروز: یکشنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 3 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-06
کد خبر: 217332 |
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1396 - 22:15 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی صلح خبر: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی

صلح خبر: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به هر دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
 
 بادمجان پلو قزوینی
 
مواد لازم
 
  •  برنج :یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
 
 بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
 

طرز تهیه

1.  بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.

2.  سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.

3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
 

 

 بادمجان پلو شیرازی
 
مواد اولیه
 

برای دو نفر

  •     برنج:  2پیمانه
  •     مرغ:  300گرم
  •    بادمجان:  2عدد
  •     پیاز: 1عدد
  •     زرده تخم مرغ: 2عدد
  •     زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
  •     ماست:  5قاشق سوپخوری
  •     شكر:  2قاشق غذاخوری
  •     كره:  100گرم
  •     سیب زمینی:  2عدد
  •     زعفران:  به میزان لازم

 بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد. 

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید