به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی صلح خبر: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
- برنج :یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
- پیاز سرخ شده :یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- روغن :نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم

1. بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.
3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
- برنج: 2پیمانه
- مرغ: 300گرم
- بادمجان: 2عدد
- پیاز: 1عدد
- زرده تخم مرغ: 2عدد
- زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
- ماست: 5قاشق سوپخوری
- شكر: 2قاشق غذاخوری
- كره: 100گرم
- سیب زمینی: 2عدد
- زعفران: به میزان لازم

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.
2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.
3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
منبع : Bartarinha