به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر این مواد غذایی و اجسام را هرگز در مایکرویو نگذارید صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: گذاشتن مواد غذایی و ظروف اشتباهی در مایکرویو میتواند شما را بیمار کند یا در معرض مواد شیمیایی مضری قرار دهد یا حتی آتش سوزی به پا کند! نکات زیر را بخوانید […]
به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر
این مواد غذایی و اجسام را هرگز در مایکرویو نگذارید
صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: گذاشتن مواد غذایی و ظروف اشتباهی در مایکرویو میتواند شما را بیمار کند یا در معرض مواد شیمیایی مضری قرار دهد یا حتی آتش سوزی به پا کند! نکات زیر را بخوانید تا بدانید چه اشتباهاتی را درمورد مایکرویو نباید مرتکب شوید.
تخم مرغ درسته
فریب Pinterest را نخورید: اگر تخم مرغ درسته را داخل مایکرویو بگذارید تا سفت یا عسلی شود احتمالا با یک تخم مرغ از هم پاشیده مواجه خواهید شد یا انگشتانتان خواهند سوخت! حرارت فوری و زیاد مایکرویو باعث میشود بخار زیادی داخل تخم مرغ بوجود بیاید که راهی برای فرار ندارد. تخم مرغ منفجر شده به سختی جمع و جور میشود! به ما اعتماد کنید!
گوشت
یخ زدایی از تکههای منجمد گوشت در مایکرویو ایرادهایی دارد: لبههای باریکتر نه تنها خیلی زود یخ دایی میشوند بلکه شروع به پخته شدن هم میکنند در حالیکه قسمتهای ضخیمتر در وسط همچنان یخ زده میمانند. اگر مایکرویو شما امکان چرخاندن مواد حین پخت را نداشته باشد ممکن است گرما بصورت یکنواخت به همهی قسمتهای گوشت نرسد و باکتریها در آن اجازهی رشد پیدا کنند. سالمترین راه باز کردن گوشت منجمد این است که طی یک شب تا صبح آن را در یخچال یخ زدایی کنید.
شیر دوشیده شدهی مادر
مایکرویو کردن شیر منجمد شدهی مادر نه تنها به طور یکنواخت آن را گرم نمیکند بلکه قسمتهایی از آن ممکن است خیلی داغ شود و کودک را اذیت کند. تحقیقات نشان داده این شیوه گرم کردن شیر مادر، برخی از پروتئینهای تقویت کنندهی سیستم ایمنی موجود در شیر مادر (آنتی بادی) را تخریب میکند. بطری حاوی شیر مادر را در ظرف آب گرم قرار دهید تا کم کم دمای آن ملایم شود.
ظروف پلاستیکی
میدانید که نباید ظروف پلاستیکی را حرارت بدهید اما باز هم این کار را میکنید! خیلی از ظروف پلاستیکی حاوی مواد شیمیایی استروژن مانندی هستند که بیسفنول A (BPA) معروفترین آنهاست و ممکن است با گرم شدن پلاستیک به درون غذا نشت کند. 95 درصد از 450 نوع محصول پلاستیکی موجود (مانند شیشه شیر بچه، زیپ کیپ و ظروف دردار پلاستیکی) که مورد آزمایش قرار گرفتند، بعد از مایکرویو شدن، شسته شدن در ماشین ظرفشویی و یا خیساندن در آب، مواد شیمیایی آزاد کردند که عملکردی مانند استروژن داشتند. حتی محصولاتی که برچسب «بدون BPA» خورده بودند نیز مواد شیمیایی استروژن مانند آزاد کرده بودند. بهتر است غذای خود را در ظروف پلاستیکی گرم نکنید.
ظروف یکبار مصرف
ظروف استایروفوم یا یکبار مصرف به عنوان نوعی پلاستیک میتوانند هنگام گرم شدن، مواد شیمیایی مضری وارد غذا کنند.
ظروف چینی طرحدار یا دسته فلزی دار
ظروف چینی فانتزی طرحدار زیبایی دارید که نقش و نگارهای آن دلتان را میبرد؟ بسیار خب آنها را در مایکرویو نگذارید. ممکن است این نقش و نگارها با وجود اینکه ریز و اندک هستند از موادی باشند که در مایکرویو واکنش نشان دهند. اگر زیاد از مایکرویو استفاده میکنید بهتر است فقط از ظروف شیشهای مخصوص مایکرویو استفاده کنید که رنگی یکدست داشته باشند و طرح یا فلز نداشته باشند.
ماگهای مسافرتی
ماگهای استنلس استیل به این دلیل که گرما را داخل خود حفظ میکنند میتوانند به مایکرویو آسیب بزنند. اگر ماگتان پلاستیکی است، ته آن را چک کنید تا ببینید برای استفاده در مایکرویو مناسب ذکر شده است یا نه.
مایکرویو خالی را روشن نکنید
اگر غذا یا مایعی داخل مایکرویو نباشد که امواج را جذب کند، مگنترون (لامپ مگنترون قطعه اصلی دستگاه مایکرویو است که امواج را تولید میکند)، خودش امواج را جذب خواهد کرد که میتواند به مایکرویوتان آسیب بزند و حتی آتش به پا کند. پس مراقب باشید که دکمهی استارت آن را در وقتی که خالی است نزنید.
آب خالی
وقتی آب خالی را در یک لیوان یا ظرف شیشهای یا سرامیک در مایکرویو گرم میکنید، حباب آب تشکیل نخواهد شد؛ حباب آب معمولا به خنک شدن آن کمک میکند. بنابراین آب بیش از حد گرم شده و وقتی ظرف محتوی آن را حرکت میدهید، گرمای حبس شده در آن ناگهان رها شده و ممکن است شما را بسوزاند. بهتر است آب را برای مدت خیلی کوتاهی گرم کنید.
ظروف قدیمی
ظروف قدیمی ممکن است حاوی موادی باشند که امواج را بازتاب کنند یا دارای سرب و سایر فلزات سنگین باشند. ظرف قدیمیتان که آن را در یک حراجی خریدهاید و دوست داشتنی به نظر میرسد بهتر است در کلکسیون ظروفتان بماند تا اینکه در آن چیزی گرم کنید و بخورید.
حواستان به برچسب «مناسب مایکرویو» باشد
تنها چیزی که برچسب «مناسب مایکرویو» به شما میگوید این است که میتوانید آن را در مایکرویو بگذارید بدون اینکه به خود ظرف یا مایکرویو آسیبی برسد. تولید کنندههای این ظروف، موظف نیستند که آنها را از جهت امنیت بعد از گرم شدن تست کنند بنابراین صرفا اعتماد به برچسب «قابل استفاده در مایکرویو» کار درستی نیست و ممکن است خود را بسوزانید. پس اگر از جنس آن مطمئن نیستید گول برچسب آن را نخورید.
منبع : Bartarinha