امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 211180 |
تاریخ انتشار : 22 آذر 1396 - 4:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله! صلح خبر – ترجمه از الهام مظفری: این لازانیا می‌تواند پاسخگوی همه نیازهای لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسان‌تر از لازانیاهای همیشگی است و کمتر هم زمان می‌برد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب تری هم دارد!   مواد لازم برای ۱۶ نفر: ۷۰۰ […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

این لازانیای قابلمه‌ای چه خوشگله!

صلح خبر – ترجمه از الهام مظفری: این لازانیا می‌تواند پاسخگوی همه نیازهای لازانیایی شما باشد! تهیه آن بسیار آسان‌تر از لازانیاهای همیشگی است و کمتر هم زمان می‌برد، علاوه بر اینکه ظاهر جذاب تری هم دارد!

طرز تهیه لازانیای قابلمه‌ای و بدون فر 
مواد لازم برای ۱۶ نفر:

  • ۷۰۰ گرم لازانیا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • ۶ حبه سیر
  • یک قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۳ پیمانه پنیر ریکوتا
  • ۱ پیمانه پنیر پارمزان
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۳ پیمانه پنیر موزارلا
  • ریحان

طرز تهیه:

برای تهیه این لازانیا باید ابتدا لازانیا را در آب بجوشانید یا از لازانیاهای آماده که نیاز به جوشیدن ندارند استفاده کنید. سپس ته قابلمه روغن بریزید تا لازانیا‌ها به آن نچسبد و مانند تصویر زیر ورقه‌های لازانیا را ته ظرف بچینید به طوری که کل ظرف را پوشش دهند، ولی همپوشانی کمی با هم داشته باشند.

 
 طرز تهیه لازانیای قابلمه‌ای و بدون فر
سپس مواد داخل لازانیا را آماده کنید. برای این کار از سرخ کردن گوشت چرخ کرده شروع کنید. پیاز و سیر خرده شده را همراه با نمک و فلفل و درنهایت سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید؛ و اجازه دهید خوب پخته و غلیظ شود. البته می‌توانید به دلخواه خود از هر ترکیب دیگری برای داخل لازانیا استفاده کنید.
 
طرز تهیه لازانیای قابلمه‌ای و بدون فر 
گام آخر این است که پنیر ریکوتا، پارمزان و تخم مرغ را به شکل خمیر در یک کاسه ترکیب کنید. حالا باید لایه ها را در قابلمه آماده کنید. برای این کار نصف پنیر موزارلا را روی ورقه های لازانیا‌ پخش کرده و سپس یک سوم گوشت را روی آن بریزید. سپس دو ورقه لازانیا را روی آن‌ها قرار دهید و لایه جدید خود را آغاز کنید. دوباره نصف مخلوط ریکوتا و یک سوم مخلوط گوشت و بیشتر موزالای باقی مانده را در این لایه بریزید و دو ورقه لازانیای دیگر روی مواد قرار دهید.‌
 
طرز تهیه لازانیای قابلمه‌ای و بدون فر 
 
می‌توانید لایه‌ها را به دلخواه کم و زیاد کنید تا قابلمه پر شود. سپس ورقه‌های اولی را به سمت بالا جمع کنید و پنیر موزارلای باقی مانده را روی آن بریزید. تا وقتی پنیر آب شود روی حرارت ملایم بپزید.
 
 طرز تهیه لازانیای قابلمه‌ای و بدون فر
 
وقتی لازانیا آماده شد به راحتی می‌توانید قابلمه را در یک بشقاب بزرگ برگردانید و کمی پنیرپامزان و برگ ریحان روی آن قرار دهید. برای سرو، لازانیا، آن را با یک چاقوی تیز به سادگی مانند کیک برش دهید.
 
طرز تهیه لازانیای قابلمه‌ای و بدون فر 

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید