امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 287830 |
تاریخ انتشار : 29 خرداد 1398 - 19:13 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر رییس اداره معرفی و آموزش موزه ملی ایران از برگزاری نشست «ایران‌شناسی “ایران:مهد تمدن”» با سخنرانی پژوهشگران ایرانی خبر داد. به گزارش صلح خبر، نینا رضایی با اشاره به برگزاری همایش ایران‌شناسی «ایران: مهد تمدن» با حضور متخصصان اسپانیایی، ایرانی و آمریکایی در موزه «باستان‌شناسی آلیکانته» در استان والنسیا […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

رییس اداره معرفی و آموزش موزه ملی ایران از برگزاری نشست «ایران‌شناسی “ایران:مهد تمدن”» با سخنرانی پژوهشگران ایرانی خبر داد.

به گزارش صلح خبر، نینا رضایی با اشاره به برگزاری همایش ایران‌شناسی «ایران: مهد تمدن» با حضور متخصصان اسپانیایی، ایرانی و آمریکایی در موزه «باستان‌شناسی آلیکانته» در استان والنسیا اسپانیا که با استقبال بازدیدکنندگان نمایشگاه ایران و پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان اسپانیایی برگزار شد، اظهار کرد: این همایش در ارتباط با نمایشگاه «ایران: مهد تمدن» در سالن کنفرانس‌های موزه باستان‌شناسی آلیکانته برگزار شد که در مراسم افتتاح این همایش که فرهنگ، هنر و تمدن ایرانی محور اصلی مباحث آن بود، مقامات اسپانیایی مانند «سزار اوگوستو آسنسیو» – نماینده‌ی فرهنگی استان الیکانته -، «خوان فرانسیسکو مسا» – رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه الیکانته -، «جوزپ آلبرت» – مدیر موزه باستان‌شناسی آلیکانته – و «مانوئل اولسینا» – مدیر همایش – نیز سخنرانی کردند.

او با بیان این‌که رئیس هیأت اعزامی ایران به این همایش به عهده «فریدون بیگلری» – معاون امور فرهنگی موزه ملی ایران – بود، توضیح داد: این همایش در دو نشست صبح و بعد از ظهر برگزار شد که نخستین سخنرانی را «رودی ماتی» – استاد دانشگاه دلوار آمریکا – با عنوان «ایده ایران در دوران صفویه: برتری در سلطنت و غرور شهری» ارائه کرد.

وی اضافه کرد: همچنین «خوسه کوتیاس» – استاد بخش ادبیات‌فارسی در دانشگاه الیکانته – نیز صحبت‌هایش را با عنوان «میسیون‌ها و مبلغان مذهبی کرملی در ایران دوره صفوی: دیپلماسی و مذهب در قرون پانزدهم و شانزدهم میلادی» اعلام کرد، همچنین «انریکه گارسیا» – عضو شورای عالی تحقیقات علمی مادری – نیز در صحبت‌هایی روابط بین «اسپانیا و ایران در طول جنگ جهانی اول» را بررسی کرد.

وی به سخنرانی پژوهشگران ایرانی در دومین نشست این همایش توسط فریدون بیگلری – متخصص باستان‌شناسی پارینه سنگی -، درباره‌ی «استقرارهای پارینه سنگی ایران: شواهد جدید از زاگرس و البرز» و «کامیار عبدی» – باستان‌شناس و استاد دانشگاه شیراز – درباره‌ی «جایگاه مقام سلطنت در سیر تاریخی تمدن ایران» اشاره کرد و افزود: کرم میرزایی نیز در این نشست درباره‌ی «تزئینات معماری از قرن ششم تا چهاردهم در موزه‌ی باستان‌شناسی و هنر دوران اسلامی ایران» صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی موزه ملی ایران این نمایشگاه «ایران، مهد تمدن» که منتخبی از آثار موزه ملی ایران شامل اشیایی از دوران پارینه سنگی تا دوره قاجار است را در بر می‌گیرد، از اسفند ۱۳۹۷ در موزه باستان‌شناسی شهر الیکانته افتتاح شد و تاکنون نزدیک به ۵۸ هزار بازدید کننده داشته است. همچنین براساس اعلام مسئولان موزه الیکانته این رقم در مقایسه با نمایشگاه‌های پیشین این موزه نشان از عملکرد موفق آن در جذب بازدیدکننده داشته است، این نمایشگاه تا شهریور ماه امسال برپاست.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید