امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 147333 |
تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1396 - 15:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، میگوئل کانیته در حاشیه کنفرانس بلند پایه تغییرات اقلیمی ایران و اتحادیه اروپا اظهار کرد: بعد از برجام همکاری‌های ما با ایران شروع شد که این موضوع باعث اعتمادسازی بین اتحادیه اروپا و دولت ایران شده است. وی با تاکید بر اینکه مبنای همکاری ما […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، میگوئل کانیته در حاشیه کنفرانس بلند پایه تغییرات اقلیمی ایران و اتحادیه اروپا اظهار کرد: بعد از برجام همکاری‌های ما با ایران شروع شد که این موضوع باعث اعتمادسازی بین اتحادیه اروپا و دولت ایران شده است.

وی با تاکید بر اینکه مبنای همکاری ما بسیار قوی است، گفت: تمام اعضای اتحادیه اروپا به برجام متعهد هستند و به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده‌اند. این همکاری‌ها تداوم خواهد داشت. تحریم‌های بسیاری برداشته شده و همکاری‌ها افزایش یافته است. سعی می‌کنیم حذف تحریم‌ها در آینده نیز ادامه داشته باشد.

کمیسیونر تغییرات اقلیم و انرژی اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه همکاری ما با ایران در زمینه تغییرات اقلیم بخشی از همکاری‌های ما خواهد بود،اظهارکرد: توافقنامه پاریس هم چالش و هم فرصت است. چالش آن است که چگونه همه اعضا می‌توانند به آن تعهد داشته باشند و به تعهدات خود عمل کنند. تعهدات پاریس باید تبدیل به عمل شود و کشورهای ملحق شده به آن وظایف خود را انجام دهند.

کانیته با بیان اینکه معاهده پاریس یک معاهده در سطح جهانی است،گفت: از جمله اهداف این معاهده ایجاد اشتغال سبز و سازگار با محیط زیست است؛ شغل‌هایی که از تغییر اقلیم تاثیر منفی نپذیرد. ایران نیز در مسیر توافق پاریس گام‌هایی برداشته است.

وی افزود: میلیاردها دلار برای موضوع تغییر اقلیم اختصاص داده‌ایم. اتحادیه اروپا شروع به اجرای این معاهده کرده است تا گازهای آلاینده تا ۴۰ درصد کاهش یابد.

کمیسیونر تغییرات اقلیم و انرژی اتحادیه اروپا افزود: ۲۰ درصد از بودجه اتحادیه اروپا بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ صرف بحث تغییرات اقلیم خواهد شد. ایران نیز شریک اساسی اتحادیه اروپا در معاهده پاریس است و به تعهدات خود عمل کرده و در مسیر اجرای معاهدات پاریس گام برداشته است.

کانیته با بیان اینکه تغییر اقلیم روز به روز در حال بدتر شدن است، گفت: اقتصاد مقاومتی و اقتصاد سازگار با محیط زیست باید دنبال شود. کشورهای توسعه یافته در سال ۲۰۰۸ تفاهم کردند تا سال ۲۰۲۰، ۲۰ درصد آلاینده‌ها را کاهش دهند همچنین متعهد شدند تا سال ۲۰۳۰ تا ۴۰ درصد،آلاینده‌ها را کاهش دهند. این اهداف فرصتی را در اختیار سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی قرار می‌دهد.

وی با اشاره به صندوق‌های ایجاد شده به منظور اجرای اهداف معاهده پاریس اظهار کرد: بخش خصوصی باید از طریق تسهیلات ارائه شده در این صندوق‌ها در اجرای معاهده پاریس وارد عمل شود. از دهه ۹۰ اتحادیه اروپا رشد اقتصادی داشته و سعی کرده است در اقتصاد سبز سرمایه‌گذاری کند و کیفیت زندگی شهروندان را بالا ببرد.

کمیسیونر تغییرات اقلیم و انرژی اتحادیه اروپا با بیان اینکه شرکت‌های اتحادیه اروپا تا حدود ۴۰ درصد از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کنند، افزود: معاهده پاریس به اتحادیه اروپا کمک بسیاری کرده است. امیدواریم بتوانیم شاهد قدم‌های ایران نیز در این مسیر باشیم. تجربه اروپا در این زمینه گسترده است و می‌توانیم این تجربیات را در سطح سیاسی و فنی با ایران به اشتراک بگذاریم.

کانیته درپایان گفت: ۲۸ عضو اتحادیه اروپا به کمیسیون تغییرات اقلیم و انرژی این اختیار را داده‌اند تا یک یادداشت تفاهم با ایران در زمینه تغییر اقلیم منعقد کند. بر اساس این یادداشت تفاهم، حمایت مالی و فنی از سوی اتحادیه اروپا در اختیار ایران قرار می‌گیرد همچنین می‌توانیم در زمینه سرمایه‌گذاری و کسب و کار سبز با ایران مشارکت کنیم.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید