امروز: جمعه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 13 شوال 1446 | 2025-04-11
کد خبر: 308089 |
تاریخ انتشار : 22 شهریور 1398 - 9:44 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اختصاص ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پیش‌بینی کرد که تا پایان امسال ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در روستاها ایجاد شود. اصغر نوراله زاده در گفت وگو با صلح خبر، اظهار کرد: تا پایان امسال پیش‌بینی کردیم که ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اختصاص ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پیش‌بینی کرد که تا پایان امسال ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در روستاها ایجاد شود.

اصغر نوراله زاده در گفت وگو با صلح خبر، اظهار کرد: تا پایان امسال پیش‌بینی کردیم که ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های اشتغال روستایی بدهیم که از محل آن ۱۰۰ هزار فرصت شغلی جدید و پایدار در کشور ایجاد خواهد شد.آمار اشتغال ایجاد شده در هر نقطه نیز به نسبت ضریب خودش است.البته برخی استانها مثل سیستان و بلوچستان وضعیت بهتری داشتند و در برخی دیگر  به دلیل آنکه فاقد طرح بودند یا کسی حاضر به کار در روستاهای اطراف آنها نبود، آمار ایجاد اشتغالشان پایین بوده است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح اشتغال روستایی بدون هیچ وقفه‌ای در حال انجام است، گفت: تداوم طرح اشتغال روستایی موجب کاهش نرخ بیکاری در روستاها می‌شود و دولت با توجه به قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، هدفگذاری توسعه و رونق روستاها را برای دستیابی به اشتغال پایدار و کاهش بیکاری در مناطق روستایی و عشایری در دستور کار قرار داده است.

به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید حمایت از طرح‌های تولیدی روستایی موجب می‌شود کسب و کارها به داخل روستاها برود و با اشتغالزایی و درآمدزایی، مانع خالی شدن روستاها از سکنه و ماندگاری جمعیت در روستاها شود.

نوراله زاده در ادامه از اجرای طرح هر روستا یک محصول در بیش از ۶۰ روستای کشور خبر داد و گفت: یکی از استراتژی‌های صندوق کارآفرینی امید، برنامه هر روستا یک محصول ـ هر خانه یک کارخانه است که در این طرح کسب و کارهایی که در زنجیره ارزش قابلیت ساماندهی دارند حمایت می‌شوند و ساماندهی کسب و کارهای خرد و کوچک، شناسایی مزیتهای رقابتی و تولیدی محصول و توسعه خدمات بازاریابی در فرایند اجرای طرح مورد توجه قرار می‌گیرد. 

به گفته وی این طرح تاکنون در بیش از ۶۰ روستا به مرحله اجرا در آمده و اجرای آن موجب مشارکت بیشتر مردم در اشتغال روستا و بهره‌مندی خانوارها از مزایای آن می‌شود.

به گزارش صلح خبر، یکی از سیاستهای صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی از ساماندهی تولید انبوه در قالب کسب و کارهای خرد و کوچک است که اصطلاحا به آن “تولید بدون کارخانه”  گفته می‌شود.صندوق کارآفرینی امید در این طرح با حمایت از تولیدات خرد و کوچک در قالب کارگاه‌های تولید خانگی، تحقق شعار هر خانه یک کارخانه و هر روستا یک محصول را دنبال می‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید