امروز: یکشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 13 رجب 1446 | 2025-01-12
کد خبر: 470056 |
تاریخ انتشار : 03 خرداد 1401 - 13:32 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

دبیر اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان از تشکیل شبکه‌سازی ویژه در بدنه دانشجویی به منظور ارتقاء سواد سلامت دانشجویان دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره ملی سلامت دانشجویان می‌تواند در ارتقاء این امر تاثیرگذار باشد. به گزارش صلح خبر، دکتر راحمی در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان که امروز در سازمان امور دانشجویان […]

دبیر اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان از تشکیل شبکه‌سازی ویژه در بدنه دانشجویی به منظور ارتقاء سواد سلامت دانشجویان دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره ملی سلامت دانشجویان می‌تواند در ارتقاء این امر تاثیرگذار باشد.

به گزارش صلح خبر، دکتر راحمی در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان که امروز در سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای برگزاری اولین جشنواره ملی سلامت از شش ماه گذشته برنامه‌ریزی شده است و این جشنواره با نگاه ارتقاء سواد سلامت دانشجویان در کشور قرار است برگزار شود که البته نباید موازی‌کاری‌هایی در این زمینه شکل بگیرد اگرچه مجموعه‌های وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد همراهی‌های خوبی را با ما برای برگزاری این جشنواره داشته‌اند.

دبیر اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان با تاکید بر این‌که این جشنواره با شعار دانشجویی طراحی و برگزار خواهد شد، ادامه داد: در راستای این شعار ما جلسات خود را در دل دانشگاه‌های کشور برگزار کردیم و صفر تا ۱۰۰ این جشنواره رویکرد دانشجویی خواهد داشت.

وی با بیان این‌که ۴۸۵ کانون سلامت در دانشگاه‌های کشور فعال، گفت: گاهی اوقات ممکن است کم‌کاری‌هایی در این حوزه انجام گرفته باشد که البته فضای جشنواره ملی سلامت می‌تواند کمبودها را رفع کند ضمن این‌که ۱۳۴ مرکز مشاوره در دانشگاه‌ها وجود دارد که این مراکز در بسیاری از دانشگاه‌ها از جمله تهران، علامه و شهید بهشتی فضای ویژه‌ای را برای دانشجویان ایجاد کرده است.

دبیر اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان تاکید کرد: در حال حاضر ۱۸۴ مرکز بهداشت در دانشگاه‌ها مستقر هستند و نگاه ما این است که بتوانیم شبکه‌سازی ویژه‌ای را در بدنه دانشجویی کشور داشته باشیم تا سواد سلامت ارتقاء یابد.

دکتر راهمی اظهار کرد: در روزهای دوره کرونا فضای زندگی دانشجویان ما درگیر زندگی مجازی شده است و اگر حمایت و هدایت درستی صورت نگیرد، ممکن است مدیریت این فضا در آینده از دست ما خارج شود.

دبیر اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان همچنین در خصوص محورهای اصلی این جشنواره نیز گفت: سلامت و سبک زندگی با زیرمحورهای خانواده، بهداشت، الگوی مصرف، کارآفرینی و اشتغال، سلامت و دانشگاه با زیرگروه‌های دانشجویی، مشاوره‌ای، درمان، تشکلی و ورزشی، سلامت و فناوری با زیرگروه‌های فضای مجازی، رسانه، سلامت دیجیتال و فناوری‌های پیشران و در نهایت سلامت و آینده‌پژوهی با زیرگروه‌های پساکرونا، مدیریت راهبردی، تعلیم و تربیت و محیط زیست از جمله این محورها هستند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: متقاضیان تا ۱۴ آبان‌ماه سال جاری می‌توانند در بخش‌های آموزش، پژوهش و فناوری، ایده‌ها و تجارب نوآورانه، تولیدات رسانه‌ای، هنرهای تجسمی خود را به دبیرخانه دائمی جشنواره در سازمان امور دانشجویان ارسال کنند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید