امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 285367 |
تاریخ انتشار : 19 خرداد 1398 - 19:28 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه موضوع تعمیق ساخت داخل است و در این راستا، اکوسیستم ساخت داخل کالای وارداتی تهیه شد. به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعید زرندی در خصوص چگونگی […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه موضوع تعمیق ساخت داخل است و در این راستا، اکوسیستم ساخت داخل کالای وارداتی تهیه شد.

به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعید زرندی در خصوص چگونگی اجرای اکوسیستم ساخت داخل کالای وارداتی گفت: در سطح عالی کشور، اتفاق نظر خوبی در خصوص ساخت داخل اتفاق افتاده است و از این فرصت باید برای صنعت استفاده کرد.

وی گفت: دو اقدام برای نیازمندی‌ها لازم است صورت بگیرد. اول نیاز دستگاه‌های مختلف به‌طور کامل جمع‌آوری شود و دوم از لیست کالاهای وارداتی، موارد مهم و مورد نیاز صنعت، مشخص شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: حلقه‌های مفقود زنجیره تأمین شناسایی می‌شود و با راه‌اندازی “سامانه نیاز”، ارتباط سیستمی شکل خواهد گرفت.

زرندی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها در این موضوع باید پای کار بیایند و این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند تا روند تولید دچار مشکل نشود.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون فرصت مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های تحقیقاتی، علمی و دانشگاه‌ها است.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین افزود: حدود ۲ میلیارد دلار واردات قطعات خودرو داریم و شرکت‌های خودروساز با برپایی نمایشگاهی، آمادگی خود را برای همکاری با سرمایه‌گذاران و سازندگان داخلی اعلام کرده‌اند.

وی گفت: در بخش‌های دیگر صنعت نیز باید نمایشگاه‌هایی برگزار شود تا روند تولید داخل در قطعات وارداتی شکل بگیرد.

زرندی متذکر شد: به دنبال تولید هر قطعه و یا کالای وارداتی نیستیم بلکه باید قطعاتی را داخلی‌سازی کنیم که با کیفیت و قابلیت صادرات داشته باشند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید