امروز: پنجشنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 11 ذو القعدة 1446 | 2025-05-08
کد خبر: 159280 |
تاریخ انتشار : 31 خرداد 1396 - 0:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر به گزارش خبرآنلاین به نقل از کانال از نفت چه خبر، اتانول حاصل از ضایعات ذرت، رایج‌ترین زیست‌سوخت حال حاضر جهان است که در اروپا و آمریکا در پمپ‌بنزین‌ها ارائه می‌شود اما از چند سال قبل چند آزمایشگاه به‌دنبال استفاده از جلبک‌های دریایی برای تولید سوخت بودند که اغلب آنها بدون […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

به گزارش خبرآنلاین به نقل از کانال از نفت چه خبر، اتانول حاصل از ضایعات ذرت، رایج‌ترین زیست‌سوخت حال حاضر جهان است که در اروپا و آمریکا در پمپ‌بنزین‌ها ارائه می‌شود اما از چند سال قبل چند آزمایشگاه به‌دنبال استفاده از جلبک‌های دریایی برای تولید سوخت بودند که اغلب آنها بدون دستیابی به نتیجه خاصی به کار خود پایان دادند. 

سینتتیک زیرمجموعه کرایگ‌ونچر از فعالان پیشرو دانش ژنتیک است و از مهندسی ژنتیک پیشرفته برای دو برابر کردن نفت تولید شده از جلبک‌ها استفاده کرده است. طی این آزمایش‌ها نفت حاصل از جلبک‌ها از 20 به 40 درصد افزایش یافته که رقم قابل ملاحظه‌ای محسوب می‌شود. یافته‌های این پژوهش در نشریه نیچر بیوتکنولوژی منتشر شده است. 

ویجای سواروپ، معاون پژوهش و توسعه اکسون معتقد است که این گام کلیدی در برنامه سوخت‌های زیستی پیشرفته، مهر تأییدی بر ایده استفاده از جلبک به‌عنوان یک منبع همسان با محیط زیست، برای تولید انرژی‌ست.

او گفت: «بدین ترتیب همکاری ما با شرکت سینتتیک ژنومیکس در چارچوب یکی از بخش‌های مهم پژوهش‌های ما در حوزه فناوری‌های با آلایندگی تداوم خواهد یافت.»پژوهشگران به یک کلید بیولوژیک به نام ZnCys دست یافته‌اند که فرآیند تبدیل کربن به نفت در جلبک‌های نانوکلروفیس دریایی را سرعت می بخشد. با دستکاری ژنتیکی و بهبود کارایی فرآیندها، مقدار نفت تولید شده از زیست توده‌های جلبکی دو برابر می‌شود.

شرکت اکسون موبیل غول نفتی آمریکا و بزرگترین شرکت خصوصی نفت و گاز جهان که مدیر سابقش وزیر امور خارجه فعلی ایالات متحده است در این پروژه مشترک ۶۰۰ میلیون دلاری ۱۰ ساله از سال ۲۰۰۹ میلادی به دنبال منبع جدید برای استخراج نفت بوده و اکنون به نتیجه رسیده است. جلبک‌ها از قابلیت رشد در آب دریا و شرایط سخت آب و هوایی برخوردارند درنتیجه کشت آنها اثری بر منابع آب شیرین و زمین‌های کشاورزی نخواهد داشت و این یک پروژه کاملا زیستی خواهد بود.

از سوی دیگر، نفت جلبکی در پالایشگاه‌های نفت معمولی قابل پالایش است و این محصول می‌تواند مستقیما جایگزین نفت و بنزین مصرفی روزمره شود.اگرچه هنوز تولید صنعتی و رقابتی این نوع نف در دستورکار قرار ندارد و چند مرحله آزمایش دیگر نیز برای عرضه محصول لازم است اما امیدی که برای جایگزین شدن نفت زیر زمین با نفتی کاملا زیستی ایجاد شده، می‌تواند قیمت سهام اکسون را به اوج برساند.

روند تغییر سبد تولید انرژی در شرکت‌های بزرگ در حال تغییر است و اکسون همزمان با سرمایه‌گذاری‌هایی که در گاز طبیعی انجام داده، نیم‌نگاهی جدی به سوخت‌های زیستی دارد تا بتواند از اتهامات «کربنی» خود فاصله بگیرد. ابتدای امسال، خبر دستکاری شرکت اکسون موبیل در نتایج آزمایش‌های علمی درباره تغییرات اقلیمی، موجب افت سهام این شرکت و موجی از انتقاد از آن شد، اتهامی هنوز اثبات نشده و مدیریان اکسون نیز آن را تکذیب کرده‌اند.

3535 

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید