امروز: یکشنبه, ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 25 محرم 1447 | 2025-07-20
کد خبر: 372317 |
تاریخ انتشار : 29 تیر 1399 - 3:26 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر با وجود این که تولیدکنندگان اوپک پلاس تلاش می کنند قیمتهای نفت را بالاتر ببرند اما معامله گران سوخت و پالایشگاهها بدبینی بیشتری نسبت به چشم انداز اقتصاد جهانی و حمل و نقل تا پایان سال ۲۰۲۰ پیدا کرده اند. به گزارش صلح خبر، اوپک پلاس برای بالا بردن […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

با وجود این که تولیدکنندگان اوپک پلاس تلاش می کنند قیمتهای نفت را بالاتر ببرند اما معامله گران سوخت و پالایشگاهها بدبینی بیشتری نسبت به چشم انداز اقتصاد جهانی و حمل و نقل تا پایان سال ۲۰۲۰ پیدا کرده اند.

به گزارش صلح خبر، اوپک پلاس برای بالا بردن هر چه سریعتر قیمتهای نفت آرام و قرار ندارد اما بلندپروازیهای این گروه در کوتاه مدت با ضعیف شدن مجدد مصرف سوخت روبرو خواهد شد.

در بحبوحه افزایش نگرانیها نسبت به رشد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا و دور جدید قرنطینه، مازاد نرخ بنزین و دیزل نسبت به نفت خام طی چهار هفته گذشته از ۲۳ ژوئن ثابت بوده است.

بهای معاملات آتی هر بشکه بنزین آمریکا برای تحویل در سپتامبر روز پنج شنبه به سطحی کاهش یافت که کمتر از هشت دلار با نفت برنت اختلاف داشت در حالی که این اختلاف قیمت در اواخر ژوئن ۱۱ دلار بود.

حاشیه سود بنزین که طی سه ماه گذشته با گشایش اقتصادهای بزرگ جهان از قرنطینه، قوی شده بود، از ۲۳ ژوئن نزولی شده است. حاشیه سود دیزل هم در طول پاندمی ثابت بود اما روند صعودی ملایم آن در هفته های اخیر متوقف شده است.

انتظارات اولیه برای بهبود سریع و کامل تقاضا جای خود را به نگرانیها نسبت به دوره طولانی تولید پایین و اشتغال اندک می دهد.

مصرف بنزین در آمریکا طی سه هفته گذشته با وضع مجدد محدودیتهای رفت و آمد در مواجهه با موج جدید ابتلا، تقریبا ثابت بوده است. حتی پیش از موج اخیر افت تقاضا، پالایشگاههای نفت در آمریکا ناچار شدند از پالایش نفت خودداری کنند و اجازه دهند ذخایر سوخت که در زمان قرنطینه ایجاد شده بودند، توسط بازار جذب شوند.

افت مجدد قیمتهای بنزین و دیزل به پالایشگاهها نشان می دهد که ممکن است دوباره مجبور شوند نرخ پالایش را کاهش دهند تا از رشد ذخایر جلوگیری کنند.

پالایشگاهها بین اوپک پلاس که می خواهد مازاد ذخایر نفت را هر چه سریعتر کاهش داده و قیمتها را بالا ببرد و تقاضای ضعیف برای بنزین و دیزل در بازار گرفتار شده اند.

بر اساس گزارش رویترز، تا زمانی که بحران ویروس کرونا تحت کنترل درآید یا سیستم حمل و نقل روند عادی خود را ازسربگیرد، قیمتهای نفت برای افزایش پایدار مشکل خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید