امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 218304 |
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1396 - 11:30 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مدیر انتشارات طلایی با بیان اینکه جایزه کتاب سال باعث ایجاد هیجان برای تولید آثار بهتر می‌شود، گفت: اهالی قلم استانداردهای جایزه کتاب سال را ملاک نوشتن قرار دهند. به گزارش خبرنگار صلح خبر، کاظم طلایی مدیر انتشارات طلایی درباره تأثیر برگزاری جایزه کتاب سال در ایجاد یک جریان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مدیر انتشارات طلایی با بیان اینکه جایزه کتاب سال باعث ایجاد هیجان برای تولید آثار بهتر می‌شود، گفت: اهالی قلم استانداردهای جایزه کتاب سال را ملاک نوشتن قرار دهند.

به گزارش خبرنگار صلح خبر، کاظم طلایی مدیر انتشارات طلایی درباره تأثیر برگزاری جایزه کتاب سال در ایجاد یک جریان فرهنگی مثبت در کشور، گفت: جایگاه جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به گونه ای است که باید با کتاب‌هایی که انتخاب می‌کند، بیش از پیش جریان فرهنگی مثبتی در جامعه ایجاد کند.

مدیر انتشارات طلایی عنوان کرد: جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران الگویی است برای کسانی که قصد دارند دست به قلم شوند؛ این قشر از جامعه باید استانداردهای جایزه کتاب سال را ملاک نوشتن خود  قرار دهند.

وی با بیان اینکه باید بیش از گذشته حساسیت داوران در بررسی و انتخاب آثار عالی افزایش یابد، ادامه داد: جایزه کتاب سال با اهمیت دادن به محتوای خوب و تشویق صاحبان آن‌ها، باعث ایجاد انگیزه و هیجان در نویسندگان و مترجمان برای ارائه آثار ارزشمند می‌شود.

مدیر انتشارات طلایی افزود: هر اندازه در جوایز مختلف کتاب از جمله جایزه کتاب سال به همه ابعاد و جوانب کتاب اهمیت داده شود به طوری که فقط به متن کفایت نشود، آینده خوبی در انتظار آنها خواهد بود. شایسته است آئین نامه این جوایز به صورت سالانه بازنگری شود.

طلایی ضمن تأکید بر برگزاری هر ساله جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، توضیح داد: پیشنهاد می‌کنم در انتخاب کتاب سال علاوه بر بهره‌مندی از نظرات داوران محتوایی، از حضور و دیدگاه‌های مدیران هنری نیز استفاده شود تا آثار به صورت جامع و همه جانبه زیر ذربین قرار بگیرد.

وی در پایان اظهار کرد: متأسفانه چون اغلب نویسندگان رویکرد مناسبی به حوزه فرهنگنامه‌های علمی و آموزشی ندارند و از طرف دیگر چون تولید اینگونه آثار زمانبر و پُردردسر است، کتاب‌هایی که در این حوزه برای کودکان و نوجوانان تولید و معرفی می‌شوند، چندان قابل قبول نیستند. برای رفع این مشکل تولیدکنندگان فرهنگنامه‌ها باید با همه صنوفی (مانند عکاسان و طراحان) که می‌توانند در تولید بهتر فرهنگنامه‌ها مددرسان باشند، جلسات مشترک تشکیل دهند.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید