امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 303057 |
تاریخ انتشار : 31 مرداد 1398 - 15:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر انچیلادای مرغ به روشی سریع، در ماهیتابه چدنی برترین‌ها: انچیلادای مرغ در واقع یکی از آن غذا‌های راحت است، اما آماده کردن آن زمان بر است. این مدل که در ماهیتابه چدنی درست می‌شود همان چیزی است که شما به دنبالش هستید، چون تنها در عرض ۳۰ دقیقه آماده […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

انچیلادای مرغ به روشی سریع، در ماهیتابه چدنی

برترین‌ها: انچیلادای مرغ در واقع یکی از آن غذا‌های راحت است، اما آماده کردن آن زمان بر است. این مدل که در ماهیتابه چدنی درست می‌شود همان چیزی است که شما به دنبالش هستید، چون تنها در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

دو چیز وجود دارد که این دستورالعمل را جالب می‌کند. اول اینکه در عرض ۳۰ دقیقه آماده است. دوم اینکه یک غذای متنوع و فوق العاه است. انچیلادای مرغ در ماهیتابه خیلی راحت درست می‌شود، سرشار از طعم‌های عالی و مهم‌تر از همه اینکه یک ناهار یا شام سریع را به شما می‌دهد.

انچیلادای مرغ در واقع یکی از غذا‌های مکزیکی محبوب است. این غذا با مرغ ریش ریش شده، گوجه، سس انچیلادا، پنیر چدار و نان تورتیلا درست می‌شود. آن‌ها همگی با هم این غذای خوشمزه را درست می‌کنند. این غذا بخصوص برای آخر هفته‌ها خوب است، اما چرا؟

خب، چون شما بخشی از بقایای غذا‌های قبلی را می‌توانید در این غذا پیدا کنید؛ مثل مرغ ریش ریش شده. مواد تشکیل دهنده انچیلادای مرغ در ماهیتابه چدنی اغلبشان در خانه پیدا می‌شوند به غیر از بعضی چیز‌ها مثل پنیر چدار که باید بخرید.

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

مواد لازم:

  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز: ۱/۲ پیمانه خرد شده
  • ارگانوی خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • سیر: ۱ حبه، رنده شده
  • گوجه کنسروی: ۱ قوطی
  • سس انچیلادا: ۴۰۰ گرم
  • نان تورتیلا یا هر نوع نان نازک: ۶ عدد
  • پنیر چدار یا گودا: ۲ پیمانه
  • گشنیز: مقداری برای تزئین
  • خامه ترش: اختیاری

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس، گرم کنید.

۲. در ماهیتابه‌ای مناسب فر یا ماهیتابه چدنی، روغن را با حرارتی بالاتر از حد متوسط، گرم کنید.

۳. پیاز‌ها را تفت دهید تا زمانی که تغییر نگ دهند و تیره شوند.

۴. ادویه‌ها، نمک و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید (تصویر شماره ۱). حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

۵. کنسرو گوجه (یا ۴ عدد گوجه متوسط پخته و له شده)، سس انچیلادا (تصویر شماره ۲)، نان نازک، مرغ، ذرت و ۱ پیمانه پنیر را اضافه کنید (تصویر شماره ۳). بهم بزنید تا ترکیب شوند (تصویر شماره ۴). بهتر است نان‌ها را با قیچی آشپزخانه ببرید تا به برش‌هایی کوچک تقسیم شوند و براحتی در ماهیتابه جا بگیرند.

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

۶. روی آن را با باقیمانده پنیر بپوشانید (تصویر شماره ۵) و به مدت ۲۰ دقیقه تا موقعی که پنیر ذوب شده و حباب بزند، بپزید (تصویر شماره ۶).

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

۷. روی آن را با خامه ترش و گشنیز خرد شده، تزئین کنید.

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

نکات مهم

  • این دستورالعمل در صورتی که با غذایی دیگر همانند برنج یا نان سرو شود، برای ۶ نفر کافی است. اگر به عنوان غذای اصلی و به تنهایی سرو شود، به اندازه ۴ نفر است.
  • برای درست کردن این پنیر در اصل از پنیر کالبی جک استفاده می‌شود، اما از آنجایی که این پنیر در کشور ما پیدا نمی‌شود بهتر است پنیر گرایر، چدار یا گودا را جایگزین کنید. پنیر گرایر همان پنیر زرد و سفید مخلوط موزارلا و چدار است که اغلب اوقات به جای پنیر موزارلای ساده، برای پیتزا استفاده می‌شود و باعث بیشتر کش آمدن پیتزا می‌شود. پنیر کالبی جک خشک است و پنیر گودا جایگزین مناسبی برای آن است. این پنیر از لحاظ ظاهر بیشتر شبیه به چدار، اما از لحاظ خشک بودن بیشتر شبیه به گودا است. پنیر چدار خامه‌ای است و غذای شما را نرمتر و کشدارتر می‌کند.
  • برای این نوع غذا از نان تورتیلا استفاده می‌شود، اما شما می‌توایند از همان نان نازک نانوایی مثل نان لواش یا نان‌های بسته بندی استفاده کنید. نان‌های بسته بندی سفید و گردی که در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارند بافتشان بسیار شبیه به تورتیلای مکزیکی است و گزینه مناسبی برای جایگزینی هستند. از آنجایی که در این دستور از ۶ نان کوچک تورتیلا استفاده شده، شما با ۱ نان نازک ایرانی می‌توانید آن را جایگزین کنید.
  • ماهیتابه چدنی به دلیل استفاده از آلیاژ چدن (آهن پرداخت شده) گزینه مناسب برای کسانی است که دچار کمبود آهن هستند. همچنین این نوع ماهیتابه به دلیل ضخامت مناسبی که دارد، گزینه مناسبی برای پختن اغلب غذاهاست.
  • برای درست کردن سس انچیلادا به لینک داده شده در متن مراجعه کنید.

انچیلادای مرغ به روشی سریع در ماهیتابه چدنی

منبع: boulderlocavore

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید