به گزارش مجله آشپزی صلح خبر انواع پاناکوتای خوشمزه ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود. پاناکوتای ساده مواد لازم: پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری شیر: یک و یک دوم پیمانه شکر: یک سوم پیمانه خامه: یک و یک دوم […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
انواع پاناکوتای خوشمزه
ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
پاناکوتای ساده
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.
2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.
3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.
4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.
5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.
6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.
پاناکوتای شکلاتی
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
- پودر کاکائو: برای سرو
- شکلات (رنده شده): برای سرو
طرز تهیه:
1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.
پاناکوتای شکلات سفید
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
- پسته: برای سرو
طرز تهیه:
1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=217391
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.