به گزارش مجله آشپزی صلح خبر انواع ساندویچ سرد صلح خبر: این ساندویچ های سرد و خوشمزه بسیار سالم بوده و برای بچه هایی که ناهار به مدرسه می برند، مناسب است. ساندویچ سالاد تخم مرغ مواد لازم سس مایونز ⅓ پیمانه نان تست سبوسدار 8 عدد تخم مرغ 9 عدد ساقه کرفس 1 […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
انواع ساندویچ سرد
- سس مایونز ⅓ پیمانه
- نان تست سبوسدار 8 عدد
- تخم مرغ 9 عدد
- ساقه کرفس 1 عدد متوسط
- کاهو قرمز (کاهو فرانسه) 1 عدد
- برگ منداب (اختیاری) 1 دسته
- خردل دیژون 1 قاشق چایخوری
- پودر کاری (اختیاری) ¼ قاشق چایخوری
- نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
1. تخم مرغها را آبپز کنید و پوست بگیرید؛ تمام سفیدههای تخم مرغ را خرد کنید. 3 عدد از زردهها را له کنید و بقیه آنها را برای مصارف دیگر نگه دارید. ساقه کرفس را به مکعبهای 0.5 سانتیمتری خرد کنید.
3. ساندویچ تخممرغ و سبزیجات معطر که به سرعت آماده میشود و بسیار خوشمزه است.
4. ساندویچ نیمرو با گوجه هم گزینه مناسبی برای تهیه صبحانه یا ناهار سریع است.
مواد لازم
- پنیر فتا 40 گرم
- کاهو خرد شده 1 پیمانه
- خیار 1 عدد
- فلفل دلمهای سبز خرد شده ¼ پیمانه
- پیاز 1 عدد کوچک
- زیتون بدون هسته 8 عدد
- نان پیتا 2 عدد
- گوجه فرنگی 1 عدد
- حْمْص 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه به مقدار دلخواه
1. نان پیتا را از وسط نصف کنید تا 2 ساندویچ بتوانید با آن درست کنید.
6. غذاهای زنگ تفریح بچهها را با تنوع این آلبوم تهیه کنید.
مواد لازم
- سینه مرغ 120 گرم
- مایونز 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید ½ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- اسفناج 1 پیمانه (30 گرم)
- هویج رنده شده 1 عدد
- نان ترتیلا ( مشابه نان لواش) 1 عدد
1. سینه مرغ را به صورت کبابی سرخ میکنیم سپس آنرا خرد میکنیم.
3. اسفناج را کمی تفت داده و بخار پز میکنیم.
مواد لازم
- کنسر ماهی تن با روغن زیتون 350 گرم
- کرفس 2 ساقه
- سیب پوست کنده و خرد کرده 1عدد
- مایونز 4 قاشق سوپخوری
- برگ ریحان ساتوری شده 2 قاشق سوپخوری
- آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل آسیاب کرده به مقدار لازم
- نان تست جو یا چاودار 8 برش
1. در یک کاسه متوسط، ماهی تن، کرفس (که ساقه آن را در جهت طول دو نیم کرده و نازک ورقه کردهایم)، سیب (که به قطعات نیم سانتیمتری خرد کردهایم)، مایونز، ریحان و آب لیمو را مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.
3. مخلوط ماهی تن را بین 4 برش نان تست تقسیم میکنیم و روی هر یک از آنها 1 تکه نان قرار میدهیم. ساندویچها آماده هستند.
مواد لازم
- پنیر چدار یا خامهای 280 گرم
- پنیر گودا 280 گرم
- فلفل دلمهای رندهشده 110 گرم
- سس مایونز ¼ پیمانه
- پودر تازه فلفل سیاه ¼ پیمانه
- برش نان تست سفید 20 عدد
- برش نان تست جو یا جو دوسر 20 عدد
- پیاز خشک شده 1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی رسیده به مقدار لازم
- زیتون سیاه بدون هسته به مقدار لازم
1. پنیرها را رنده کنید.
2. پنیر چدار، پنیر سوئیسی، مایونز، فلفل، پیاز با هم مخلوط کنید. میتوانید مایونز را با خامه نیز جایگزین کنید.
3. سپس نیمی از مخلوط بهدست آمده را به شکل لایهای یکدست بر روی نیمی از برشهای نان سفید پخش کرده و باقیمانده نان سفید را بر روی مواد قرار میدهیم.
4. نیمه باقیمانده مواد را بر روی نیمی از برشهای نان گندم ریخته و باقیمانده برشهای نان گندم را به حالت روپوش بر روی مواد قرار میدهیم.
5. نانها را با یک چاقوی دندانهدار برشزده و هر کدام را به 4 قسمت چهار گوش تقسیم میکنیم.
6. روی یک ظرف برشهای نان سفید و سپس برشهای نان گندم را با طرح شطرنجی یکی در میان و جفت جفت بر روی هم چیده و در صورت تمایل با گوجهفرنگی و زیتون تزیین میکنیم.
منبع : Bartarinha