امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 344302 |
تاریخ انتشار : 07 اسفند 1398 - 9:18 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر انواع دسر با هندوانه وب‌سایت سرآشپز پاپیون: هندوانه از جمله میوه‌های خوشمزه تابستانی است، اما میتوانید در تمام طول سال آن را پیدا کنید. برای گرمای تابستان دسر‌های خوشمزه از هندوانه میتواند به هیدراته شدن بدنتان کمک کند. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر شگف آور با […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

انواع دسر با هندوانه

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: هندوانه از جمله میوه‌های خوشمزه تابستانی است، اما میتوانید در تمام طول سال آن را پیدا کنید. برای گرمای تابستان دسر‌های خوشمزه از هندوانه میتواند به هیدراته شدن بدنتان کمک کند. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر شگف آور با هندوانه را برایتان آورده ایم.

کرم هندوانه

مواد لازم

  • هندوانه ۸۰۰ گرم
  • خامه‏ ۲۰۰ گرم
  • بستنی ۱ فنجان
  • شکر ۱ فنجان
  • شیر ۱ فنجان
  • پودر ژلاتین ۵ قاشق غذا خوری

انواع دسر با هندوانه

طرز تهیه

1. ژلاتین را روی مقداری آب میپاچیم و بن ماری میکنیم و کنار میگذازیم.

2. تخمه های هندوانه را جدا کرده و آن را با مخلوط کن پوره میکنیم.

3. خامه و شیر و بستنی و شکر رو اضافه میکنیم.

4. البته میتونین میزان شکر و نسبت به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.

5. همه مواد که خوب میکس شدن ژلاتین رو میریزیم و مایع به دست امده رو تو قالب چرب شده میریزیم و حدود ۶ ساعت تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.


آب هندوانه

مواد لازم

  • یخ خرد شده ۳ پیمانه
  • خاک قند ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • هندوانه بدون هسته ۳ پیمانه

انواع دسر با هندوانه
طرز تهیه

1. هندوانه و شکر را در مخلوط کُن بریزید، حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

2. یخ خرد شده را اضافه و ۳ دقیقه دیگر نیز هم زنید

3. آن را در لیوان های آماده بریزید؛ می توانید روی آن را با گل تزئین کنید


پودینگ هندوانه و گلاب

  • مواد لازم

    آب هندوانه ۵ پیمانه

  • آرد ذرت ۱/۲ پیمانه
  • شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه
  • گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) ۱۰۰ گرم
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • خامه‏ (فرم گرفته) ۱.۵ پیمانه
  • خلال پسته ۱/۲ پیمان

انواع دسر با هندوانه

طرز تهیه

1. آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید.

2. روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

3. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

4. ۲/۳ از شکلات را روی پودینگ‌ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید.

5. باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.


نوشیدنی هندوانه

مواد لازم

  • هندوانه خردشده ۴۰۰ گرم
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • نعنا خردشده تازه ۱/۲ پیمانه
  • پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چای خوری
  • شربت آبلیمو ۳/۴ پیمانه

انواع دسر با هندوانه

طرز تهیه

 1. ابتدا هندوانه را پوست گرفته و خرد کنید. سپس آن را داخل ظرف غذا ساز یا مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا پوره هندوانه آماده شود. پوره را از صافی رد کنید تا مایه‌یکدستی حاصل شود. سپس آن را در یک ظرف مناسب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2. در این زمان که آب هندوانه در حال سرد شدن است، در یک کاسه  مناسب نعنا و شکر را بریزید و با هم مخلوط‌کنید. سپس با پشت قاشق آن‌ها را له کنید. در یک ظرف مناسب شربت آب‌لیمو، پوست لیموی رنده شده ، مخلوط نعنا و شکر را بریزید و خوب با هم مخلوط‌کنید. مخلوط حاصل را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید تا نعنا کمی خرد شود.

3. مخلوط را داخل یک ظرف مناسب مانند یک پارچ بریزید. اکنون نوبت اضافه کردن آب هندوانه است. آن را هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط‌کنید تا نوشیدنی آماده شود.

4. نوشیدنی را به مدت ۲-۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را داخل لیوان هایی که آماده کرده اید بریزید. لیوان ها را در صورت تمایل با تکه های هندوانه تزیین و سرو کنید.

5. برای درست کردن شربت آبلیمو می توانید 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو را همراه با یک چهارم پیمانه شکر در دو پیمانه آب اضافه کرده و مخلوط کنید تا شربت آبلیمو حاصل شود.

6. اگر هندوانه به اندازه  لازم شیرین بود، می توانید مقدار شکر را کم کرده یا کلا آن را حذف کنید.


کوکتل هندوانه و خیار

  • مواد لازم

    یخ به مقدار لازم

  • عسل ۲ قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • خیار (بزرگ) ۱ عدد
  • هندوانه  ۷۰۰ گرم

انواع دسر با هندوانه

طرز تهیه

1. خیار و هندوانه را به مربعهای کوچک تقسیم کنید و هسته های هندوانه را بگیرید.

2. سپس چند عدد برای تزئین جدا کرده، مابقی میوه ها را در مخلوط کن بریزید.

3. مخلوط کن را روشن کرده و تا پوره شدن کامل میوه ها آنها را مخلوط کنید.

4. صافی را بالای یک کاسه بزرگ بگیرید و مخلوط بدست آمده را از صافی رد کنید.

5. حالا میوه های خرد شده باقیمانده در صافی را با قاشق فشار دهید تا آب میوه بیشتری در کاسه بدست آید.

6. آب لیمو ترش ها را بگیرید و در یک کاسه کوچک بریزید.

7. سپس عسل را اضافه کرده، مخلوط کنید.

8. مخلوط عسل را به آب میوه اضافه کنید.

9. ۴ ظرف دلخواه برای سرو را با یخ (به مقدار دلخواه) پر کرده، کوکتل هندوانه و خیار را اضافه کنید و روی هر ظرف را با تکه های هندوانه و خیار تزئین کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید