امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 260005 |
تاریخ انتشار : 06 اسفند 1397 - 13:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به منحل شدن شورای موسیقی سنتی و کلاسیک دفتر موسیقی، از ساز و کار جدیدی برای شورای شعر و ترانه این دفتر سخن گفت. علی ترابی در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: از ابتدای حضورم در دفتر موسیقی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به منحل شدن شورای موسیقی سنتی و کلاسیک دفتر موسیقی، از ساز و کار جدیدی برای شورای شعر و ترانه این دفتر سخن گفت.

علی ترابی در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: از ابتدای حضورم در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقد بودم این دفتر باید پوست‌اندازی کند؛ زیرا شکل و شمایل سنتی کار دیگر جوابگو نیست و باید در سیاست‌های این دفتر بازنگری انجام شود.

او درباره شورای شعر و ترانه این دفتر و ایجاد ساز و کار جدید برای آن، گفت: اقدام بعدی ما مطمئناً به شورای شعر و ترانه برمی‌گردد؛ اینکه تعدادی شاعر به شکل ثابت در این شورا حضور داشته باشند و اشعار را بخوانند هم برای اعضای محترم شورا بار سنگین و دشواری است، هم برای ما مشکلات و عدم تعادلی را به وجود آورده است که من نیز به آن معترف هستم.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با اشاره به ساز و کار جدیدی که برای شورای شعر در نظر گرفته شده است، گفت: اگر این ساز و کار در اسفندماه اجرایی نشود به طور قطع در فروردین‌ماه ۹۸ اجرایی خواهد شد. اعضای شورا باید ناشناخته باشند و از نظر تخصص، متنوع و تعداد آنها بیشتر باشد. از طرفی اصلاً نیاز نیست این افراد به دفتر موسیقی مراجعه کنند؛ بنابراین ما سامانه‌ای را طراحی کردیم که هر عضو بدون اطلاع از نظر دیگری در منزل رأی خود را ثبت کند. در نهایت جمع‌بندی کار در دفتر موسیقی انجام خواهد شد.

ترابی ادامه داد: متأسفانه شعرهایی که به دفتر موسیقی می‌رسند به حد زیادی نازل هستند و این خیلی غم‌انگیز است که به ندرت شعری را می‌توانیم پیدا کنیم که غلط املایی نداشته باشد چه برسد به دیگر ویژگی‌های یک شعر یا ترانه خوب.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نحوه گزینش و انتخاب اعضای شورای شعر نیز گفت: اعضای این شورا بر اساس تنوع در تخصص انتخاب می‌شوند و این افراد صرفاً شاعرانی نخواهند بود که دیدگاه سنتی به شعر و ترانه دارند.

او همچنین با اشاره به منحل شدن دو شورای موسیقی در این دفتر گفت: از ابتدای بهمن‌ماه دیگر شورایی به نام شورای موسیقی سنتی و کلاسیک در دفتر موسیقی وجود ندارد؛ بنابراین گروه‌های سنتی و کلاسیک باید تنها تأیید و مجوز اشعار خود را بگیرند، اگر آثار آن‌ها فاقد شعر باشد دیگر نیازی به تأیید و بررسی آن‌ها در شوراهای دفتر موسیقی نیست و تنها برای انجام امور اداری و نیز هماهنگی‌های نهایی، اسامی و مشخصات گروه خود را به دفتر موسیقی اعلام می‌کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید