به گزارش صلح خبر، حامد باطنی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در ارتباط با سلامت بهداشت و زیبایی، اظهارداشت: زیبایی جزئی از معیارهای سلامتی محسوب میشود و بررسیها نشان داده که تأثیر عملها و مداخلات زیبایی بر روی جسم و روان افراد زیاد بوده و این مسئله در سلامت عمومی آنها تأثیرگذار است.
وی افزود: افرادی که به دلیل بیماریهای مختلفی دچار نازیبایی میشوند، مثلا بدخیمی و سرطان سینه سبب برداشتن این عضو در آنها شده است، میتواند سلامت روان آنها را تحت تأثیر قرار دهد، همچنین نواقص خلقتی و مادرزادی گاهی نازیباییهایی به همراه داشته که میتوان با انجام مداخلات زیبایی کمک زیادی به این افراد کرد.
نایبرئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ادامه داد: انجام جراحیهای زیبایی باید در چارچوبهای علمی و معیارهای عرفی اجتماعی انجام گیرد ولی متأسفانه برخی مواقع درخواستهایی داریم که از روی ناآگاهی و تبلیغات نادرست در فضای مجازی صورت گرفته و از آنجایی که در چارچوب علمی گنجانده نمیشود، جراحان پلاستیک و زیبایی از انجام آن خودداری میکنند.
وی با اشاره به اینکه انجام انواع لیفت در دختران جوان یا سایزهایی از پروتز که در زندگی واقعی قابل اجرا نیست، ازجمله این درخواستهای غیرمعقول است، گفت: جراحان پلاستیک و زیبایی بیماران را توصیه میکنند که چنین جراحیهایی را انجام ندهند؛چراکه به نفع سلامت آنها نبوده و آنها را زیباتر هم نمیکند و در بهداشت روان آنها نیز تأثیر نمیگذارد.
باطنی گفت: متأسفانه برخی از این افراد قانع نشده و برای انجام جراحی به افراد غیر حرفهای مراجعه میکنند و این مسئله آنها را درگیر عوارض مختلفی کرده که برای اصلاح به جراحان پلاستیک و زیبایی مراجعه میکنند.
وی ادامه داد: سلامت روان و جسم تأثیر متقابل بر یکدیگر داشته و میتوانند متاثر از هم باشند و پزشکان متخصص زیبایی در ارتقای آگاهی مردم در این زمینه اهتمام دارند و مردم نباید به هیچ عنوان فریب تبلیغات غیرمعقول و غیرواقعی جراحیهای زیبایی به ویژه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را بخورند.