امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 310975 |
تاریخ انتشار : 04 مهر 1398 - 6:33 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران نسبت به نحوه جذب مددکاران اجتماعی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت انتقاد کرد. سید حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان این که آزمون استخدامی وزارت بهداشت هر چند وقت یکبار برگزار می‌شود و فارغ التحصیلان این آزمون را فرصت طلایی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران نسبت به نحوه جذب مددکاران اجتماعی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت انتقاد کرد.

سید حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان این که آزمون استخدامی وزارت بهداشت هر چند وقت یکبار برگزار می‌شود و فارغ التحصیلان این آزمون را فرصت طلایی برای اشتغال می‌دانند گفت: با وجود این که میزان استخدام مددکاران اجتماعی نسبت به رشته‌های دیگر کمتر است در این آزمون هم با مشکلاتی رو به رو هستند. اخیرا وزارت بهداشت سهمیه استخدامی را برای مددکاران اجتماعی در نظر گرفته است اما در این آزمون فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد رشته مددکاری اجتماعی که مدرک “کارشناسی” آنها مددکاری اجتماعی نیست، امکان شرکت در آزمون استخدامی وزارت بهداشت را ندارند و از آن محروم شده‌اند.

وی افزود: براساس دفترچه آزمون استخدامی وزارت بهداشت، تنها افرادی که مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدشان در رشته مددکاری اجتماعی بوده است می‌توانند به استخدام این وزارت خانه دربیایند، این در حالی است که اگر چه ممکن است این افراد اولویت بیشتری برای استخدام داشته باشند اما نمی‌توان سایرین را از این فرصت محروم کرد.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با تاکید بر این که در طرح طبقه بندی مشاغل سازمان امور استخدامی هم این موضوع مطرح نیست تصریح کرد: این تفکر غلطی است که در روند استخدام وزارت بهداشت غالب شده است و به این ترتیب برخی از دانشجویان صاحب صلاحیتی که در دانشگاه‌های داخل کشور موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته مددکاری اجتماعی شده‌اند از استخدام بازمی‌ماندند.

موسوی چلک با بیان این که انتظار داریم سازمان امور استخدامی کشور و وزارت بهداشت نسبت به این شرایط تجدید نظر کنند ادامه داد: انتظار داریم که این روند در حذف برخی از دانش آموختگان رشته مددکاری اجتماعی متوقف شود و این تفکر غلط باعث نارضایتی جامعه مددکاری اجتماعی از مسوولان وزارت بهداشت نشود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید