به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، احسان شریعتی در نشست «جنبش دانشجویی؛ بیم ها و امیدها» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام(ره) ایلام برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه باید محیط آزاد تضارب آراء و حضور همهی سلایق فکری و سیاسی باشد و هیچگاه در هیچ نظامی پلیس حق دخالت […]
به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، احسان شریعتی در نشست «جنبش دانشجویی؛ بیم ها و امیدها» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام(ره) ایلام برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه باید محیط آزاد تضارب آراء و حضور همهی سلایق فکری و سیاسی باشد و هیچگاه در هیچ نظامی پلیس حق دخالت در دانشگاه را ندارد.
وی ادامه داد: موضوعی که انجمن اسلامی پیشنهاد داده بیمها و امیدهای جنبش دانشجویی است، چندی پیش در مراسم روز جهانی فلسفه عنوان مشابهی داشت یعنی بیمها و امیدهای فلسفه،که اساتید درباره این دو موضوع یعنی بیم و امید صحبت کردند که چه سابقهای در عرفان دارد که از آن بهعنوان خوف و رجاء یاد شده است.
این مدرس فلسفه ادامه داد: خوف انواع دارد، خوف عافیت و خوف اجلال، یعنی از خدا میخواهیم عافیت و امنیت داشته باشیم اما خوف و ترسآگاهی و خشیت عمیقتری وجود دارد که در برابر هیبت الهی است که ما را دچار یک ترسآگاهی میکند، همچنان که فلسفه یعنی نوعی ترسآگاهی، بنابراین بیمها مهماند و دین و فلسفه با نوعی بیمآگاهی آغاز میشود.
شریعتی با بیان اینکه امیدها گاهی واهی هستند و گاهی به سرابهایی امید میبندیم که موجب ناامیدی میشوند، به وضعیت آرمانهای انقلاب از جهت تحقق آن اشاره کرد و گفت: در زمینه استقلال به این پیشرفت رسیدیم که با قدرت مستقلی امروز در منطقه و جهان سروکار داریم که در گذشته نبود.
شریعتی افزود: در گذشته خط از جای دیگری میآمد اما امروزه ایران یک قدرت بزرگ در منطقه است اما در زمینههای آزادی و عدالت متأسفانه ما هنوز به آن آرمانها نرسیدهایم، از عدالت به معنای حکومت عدل علوی جامعهی کنونی را ببینیم، کلانشهرهایی مانند تهران به دلیل تمرکزگرایی حکومت در کانون توجه هستند، آرمان انقلاب از بین بردن این تمرکزگراییها بود اما متأسفانه هنوز این مشکل وجود دارد و تضاد طبقاتی در شهرها بیداد میکند و مقایسهی وضعیت کنونی و آرمانهای دیروز در ذوق زننده است.
سخنران مراسم روز دانشجو در دانشگاه ایلام ادامه داد: تنها لعابی از شعائر اسلامی روی نظام اقتصادی اختلاسخیز ما وجود دارد که نشان میدهد ما هنوز به آرمانهای انقلاب اسلامی نرسیدهایم.
شریعتی با بیان اینکه در زمینهی آزادی خواستار نظامی بودیم که بیش از لیبرالیسم غربی بتواند حقوق بشر و شهروند را تضمین کند، گفت: ایدئولوژیای که پدران فکری ما شریعتیها و طالقانیها به ما آموخته بودند به این دلیل مورد اقبال قشر پیشگام آگاه و روشنفکر جامعه واقع شد که در رقابت بین ایدئولوژیها مدعی بود که از سوسیالیزم عادلانهتر و از لیبرالیسم آزادیخواهتر است.
وی ادامه داد: اما امروز میبینیم سطح بحثها در چه حد است، آیا اجازه دارند از بیرون دانشگاه وارد شوند؟ من در یک سخنرانی که در سیستان و بلوچستان داشتم خبرنگارها هم اجازهی ورود پیدا نکردند. یا در اخبار میشنویم به فلان نمایندهی مجلس اجازهی سخنرانی ندادهاند، یا دانشجویانی ستارهدار و اساتیدی تعلیق میشدند، همهی اینها دور از شأن و کرامتی است که در جهانبینی توحیدی سراغ داشتیم و مدعیاش بودیم.
این خبر تکمیل می شود…
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.