امروز: شنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 20 ذو القعدة 1446 | 2025-05-17
کد خبر: 239174 |
تاریخ انتشار : 05 شهریور 1397 - 14:10 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر به گزارش خبرنگار صلح خبر، در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه رویداد همدان ۲۰۱۸ که امروز ۵ شهریور در سالن اجتماعات استانداری همدان با حضور معاون اول رئیس جمهور و نمایندگان سفرای کشورهای خارجی برگزار شد. باندیت لیمچون، دبیر کل مجمع همکاری گفتگوهای آسیایی گفت: ایران می تواند مانند کشورهای […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

به گزارش خبرنگار صلح خبر، در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه رویداد همدان ۲۰۱۸ که امروز ۵ شهریور در سالن اجتماعات استانداری همدان با حضور معاون اول رئیس جمهور و نمایندگان سفرای کشورهای خارجی برگزار شد. باندیت لیمچون، دبیر کل مجمع همکاری گفتگوهای آسیایی گفت: ایران می تواند مانند کشورهای دیگر در زمینه آموزش گردشگری از این مجمع کمک هایی را دریافت کند. برخی از اعضای این مجمع توانایی گسترش سند گردشگری خود را ندارند پس ما به دنبال همکاری با این کشورها هستیم.

وی افزود: انجام پروژه توسعه گردشگری بین تایلند و کامبوج یکی از برنامه های ماست. این یک مدل جدیدی است که اسم آن را دو پادشاهی، دو مقصد و یک ویزا گذاشته ایم. کسی که وارد تایلند می شود میتواند با یک ویزا از دو کشور بازدید کند امیدواریم بتوانیم این مدل را در ایران با همکاری کشور ترکیه انجام دهیم.

باندیت لیمچون اظهار داشت: در مجمع ACD فلسفه اصلی مان بر پایه مشارکت است. در آسه آن و آسیای جنوب شرقی، جنگ و درگیری بود اما اکنون در آن قسمت از آسیا شاهد افزایش گردشگری هستیم. امیدواریم بتوانیم آن مدلی که در آسه آن اجرا شده را در آسیای غربی و خاورمیانه از جمله ایران اجرا کنیم.

دبیر کل مجمع همکاری گفتگوهای آسیایی تصریح کرد: ما در مجمع ACD به دنبال مسائل فرهنگی و اقتصادی هستیم نه سیاسی. چون آگاه هستیم به محض اینکه درباره مسائل سیاسی حرف بزنیم به اهدافمان نخواهیم رسید.

وی یادآور شد: تصمیم مجمع ACD برای اینکه همدان را به عنوان پایتخت معرفی کند مدت ها قبل گرفته شد. درباره این فرآیند سال گذشته در اجلاس وزرای گردشگری ACD که همه ۳۴ عضو بودند، تصمیمات لازم گرفته شده است. درباره اجلاس بعدی نیز باید منتظر تصمیم اعضاء باشیم.

دبیر کل مجمع همکاری گفتگوهای آسیایی خاطرنشان کرد: من تلاش خود را می کنم که کشورهای عضو را از جاذبه های گردشگری همدان آگاه کنم. سرمایه انسانی برای گردشگری، مدل های مشارکت توسعه گردشگری، ارتقاء گردشگری درون قاره ای، اقداماتی است که ما در مجموعه انجام می دهیم.

در ادامه محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی نیز به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت: همدان یکی از بازارهای هدف است که در مسیر ترانزیت گردشگران عراقی نیز قرار گرفته است.

محب خدایی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به مقصد تبدیل شویم باید از مدت ها قبل، فعالیتمان را انجام می دادیم. اکنون شاهد رشد سرمایه گذاری در همدان هستیم. ۲۲ پروژه در گردشگری داریم که ۷۰۰ میلیاردتومان برای آن سرمایه گذاری شده و در یک بازه زمانی اتفاق افتاده است. کدام کشور در طی یک سال به ظرفیت ۲۰ سال بعد خود رسیده است!؟

کد خبر 4386402
فاطیما کریمی

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید