رسول شکرینیا در مراسم ویژه ایام الله دهه فجر که شامگاه جمعه ۱۷ بهمن ماه در حوزه علمیه امام صادق(ع) برگزار شد، گفت: باید فناوری های نوین در حوزه فضای مجازی و سواد رسانه ای به خوبی یاد گرفته شود، زیرا امروز شاهدیم که افراد زیادی از اقشار مختلف مردم هستند که به دلیل فقدان سواد رسانه ای یا معادلات رسانه ای مبتنی بر شرایط امروز در زندگی دچار مخاطرات جدی شده و ضربه خورده اند.
وی ادامه داد: در فضای مجازی باید همواره سعی کنیم خود را بروز نگهداریم و با شناخت منابع رسانه ای متقن، مستند و قابل اتکا، دانش مجازی و رسانه ای خود را روز به روز ارتقاء داده و در محتوا دقت بیشتری داشته باشیم.
این کارشناس ارشد رسانه و فضای مجازی تاکید کرد: همه کنشگران فضای مجازی و رسانه روزانه دست کم ۱۰ الی ۱۵ پُست های مربوطه در صفحات معتبر مجازی دنبال کنیم تا از اطلاعات روزانه کشور و جهان عقب نماییم و البته اگر قصد کنشگری داشته باشیم حداقل روزانه دو تا سه مطلب تولیدی مختص خودمون در صفحات شخصی یا اجتماعی مان منتشر کنیم.
مسئول کارگروه فضای مجازی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان تهران با اشاره به فعالیت های انجام شده برای تقویت پیام رسان های داخلی، افزود: پیام رسان های داخلی با تقویت خود محبوبیت بیشتری در بین مردم و جوانان پیدا می کنند، البته در حوزه فضای مجازی شاهد کوتاهی ها، ناآگاهی ها و نامهربانی های جدی هستیم که بخشی هم از طرف برخی مسئولان مرتبط است که باید به مصوبات قانونی درخصوص شبکه ملی اطلاعات و توسعه پیام رسان های داخلی عمل کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: دسترسی پایدار و درست مردم به خدمات در همه بخش ها ازجمله فضای مجازی، یک ضرورت است، البته استفاده ابزاری از این فناوری برای مطامع سیاسی و حزبی، کارها را به هم ریخته است که متاسفانه چون در کشور وزارتخانه ای برای حوزه اینترنت در کشور نداریم، اکنون کارهای این حوزه را وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که بخش عمده کارش حوزه مخابراتی و تلفن و ارتباطات سیار بوده، عهده دار شده و از پیشرفت های نوین این عرصه، به دور مانده است.
شکری نیا بر لزوم توسعه سواد رسانه و فضای مجازی در کشور تاکید کرد و گفت: سواد رسانه ای در فضای مجازی الزامی است، اگر سواد رسانه ای در این فضا وجود نداشته باشد بسیاری از افراد با یک اشتباه به صورت خودکار در این فضا حذف می شوند و با کوچکترین موضوع، سرگردان و گرفتار دنبال چاره می گردند و امروز آسیب های این حوزه برای خانواده ها بسیار افزایش یافته است.
وی یادآور شد: امروزه بسیاری از تولید محتوای فضای مجازی در دست جوانان و متولدین دهه ۷۰ و ۸۰ است و نوجوانان و جوانان با هوش های بسیار عالی در فضای مجازی، شاهکارهای رسانه ای خلق می کنند. این توان به ویژه در حوزه استارتاپ های جوان باید حمایت شود و جدی تر از همیشه در آن بخش فعال شویم.
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: نیروهای انقلابی در فضای مجازی به خوبی ورود پیدا کرده اند و فعالیت های چشمگیری در حوزه مفاهیم اسلام، انقلاب اسلامی، سبک زندگی، توسعه فرهنگ و هنر و اخلاق در جامعه و تربیت نسل جوان در لایه های مختلف فضای مجازی تولید و منتشر می کنند و اهمیت این تولیدات تا جایی است که تقریبا هر چهره یا گروه فعال در این عرصه به تنهایی به اندازه ده ها دستگاه و نهاد عمل می کند فقط باید مورد حمایت معنوی قرار گیرند، زیرا انگیزه جهادی، انقلابی و وطن دارند.
انتهای پیام