امروز: چهارشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو الحجة 1446 | 2025-05-28
کد خبر: 251265 |
تاریخ انتشار : 02 بهمن 1397 - 13:56 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس الزام وزارت نیرو به تهیه سند آمایش آب کشور ظرف سه ماه آینده با محوریت تخصیص آب را به عنوان مهمترین تصمیم جلسه این کمیسیون درباره تنش‌های اخیر آبی در برخی از استان‌های کشور مطرح کرد. علیرضا رحیمی در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس الزام وزارت نیرو به تهیه سند آمایش آب کشور ظرف سه ماه آینده با محوریت تخصیص آب را به عنوان مهمترین تصمیم جلسه این کمیسیون درباره تنش‌های اخیر آبی در برخی از استان‌های کشور مطرح کرد.

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بررسی موضوع آب گفت: بعد از تنش‌های آبی در چهارمحال و بختیاری و اصفهان کمیسیون امنیت ملی جلسه‌ای را سال گذشته برگزار کرد که خروجی آن تشکیل کمیته امنیت آب بود. اخیرا نیز هیاتی از کمیسیون سفری به استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری داشت.

وی افزود: بر همین اساس کمیسیون امنیت ملی جلسه‌ای را با حضور وزرای نیرو و کشاورزی، رئیس سازمان محیط زیست، معاون پارلمانی رئیس جمهور، معاونت امنیتی وزارت کشور و استانداران استان‌های دارای تنش آبی و نمایندگان این استان‌ها یعنی چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و خوزستان برگزار کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: این جلسه بالغ بر سه ساعت به طول انجامید و حتی در مقاطعی به دلیل ادعاهای مختلف نمایندگان جلسه به تنش و چالش جدی کشید. در نهایت مقرر شد که وزارت نیرو ظرف سه ماه آینده سند آمایش آب کشور را تهیه کند کما اینکه وزیر اعلام کرد که چندی است این کار را انجام داده است با این وجود تاکید شد که در طول تهیه این سند گزارشاتی به اطلاع نمایندگان درباره جزئیات آن داده شود.

رحیمی ادامه داد: همچنین مقرر شد کارگروه مشترکی متشکل از دستگاه‌های مربوطه و نمایندگان استان‌های دارای تنش آبی تشکیل شود تا به بررسی مسائل استانی پرداخته و در جریان روند تهیه سند جامع آمایش آب باشند.

وی همچنین اظهار کرد: در این جلسه نگاه وزیر نیرو نگاه راهبردی بود. یعنی اینکه توجهات به مسئله آب باید توام با احیای حوزه‌های طبیعی آب صرف نظر از تقسیمات کشوری شود. چون این نگاه باعث مشکلاتی در استان‌ها شده است. اگر قرار بر احیای حوزه‌های طبیعی باشد باید شامل موضوعاتی همچون محیط زیست، صنعت و کشاورزی شود. نمونه بارز آن زاینده رود و ارس است که چند استان درگیر این حوزه طبیعی هستند.

وی ادامه داد: همچنین آقای کلانتری رئیس سازمان محیط زیست نیز پیشنهاد خوبی را مطرح کرد که مورد استقبال نمایندگان قرار گرفت مبنی بر اینکه سند آمایش آب با محوریت تخصیص آب تهیه شود بدان معنا که برنامه ریزی تنها برای توزیع آب نباشد بلکه قبل از آن به تصمیم گیری در خصوص تخصیص آب انجام شود.

رحیمی در پایان در توضیح علت برگزاری این جلسه در کمیسیون امنیت ملی گفت: به نظر ما این نمایندگان نتوانستند این مباحث را در کمیسیون کشاورزی به نتیجه برسانند. همچنین نتیجه و دستاوردی از جلسه مشترک دولت با نمایندگان و وزرای مربوطه حاصل نشده است. لذا این جلسه در کمیسیون امنیت ملی برگزار شد تا به راهکارهای عملیاتی دست پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید