به گزارش صلح خبر سردار امیر رحمتاللهی با اشاره به وقوع سیل در نقاط مختلف کشور، اظهار کرد: آثار تاریخی و موزه ها در مناطق سیل زده در معرض تهدید و تخریب بود که در پی آن لازم شد پیش بینیهایی برای حفاظت و صیانت از این ثروت ملی انجام شود.
وی با بیان اینکه با آماده باش کامل نیروهای یگان حفاظت، اقدامات تامینی و حفاظتی مناسب جهت پیشگیری از تحمیل خسارت به آثار تاریخی – فرهنگی انجام گرفت، گفت: برای مقابله با خسارات احتمالی سیل یا هر گونه تعرض به این آثار، فرماندهان و مسئولان پایگاه های سراسر کشور از طریق بهره گیری مناسب و حداکثری از تجهیزات، منابع و ظرفیت های موجود جهت تشدید حفاظت و صیانت از اماکن تاریخی اقدام کردند.
سردار رحمت الهی امداد رسانی به سیل زدگان را از دیگر اقدامات یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد و افزود: برای حمایت از مردم سیل زده کارکنان یگان حفاظت در این مناطق نسبت به توزیع غذای گرم اقدام کردند.
وی در ادامه نیز گفت: بلوک بندی مبادی ورود و خروجی موزه ها، نظارت بر عملیات حفر کانال آب جهت هدایت سیلاب، ایمن سازی مخازن موزه ها ،برف روبی و تخلیه آب های انباشته، سرکشی مداوم سدهای فلزی و آب بندهای منصوبه در مجاورت اماکن تاریخی و بازدید مستمر از بناهای در معرض خطر با هماهنگی عوامل انتظامی و تعامل با ایستگاه آتش نشانی و واحدهای امدادرسان به منظور کاهش حوادث احتمالی مرتبط با موزه ها و بناهای تاریخی تا پایداری شرایط جوی استمرار دارد.
براساس گزارش سایت پلیس، فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در پایان از همکاری همه دستگاهها و رده های انتظامی با یگان حفاظت برای صیانت از آثار تاریخی قدردانی کرد.
انتهای پیام