امروز: پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 15 محرم 1447 | 2025-07-10
کد خبر: 371359 |
تاریخ انتشار : 26 تیر 1399 - 10:38 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر افطاری روز؛ سوپ بادام زمینی وب‌سایت غذالند – بهناز: سوپ بادام زمینی یکی از سوپ‌های مورد استفاده در کشور مراکش است. البته که این سوپ در کشور بولیوی نیز علاقه‌مندان زیادی دارد. این سوپ را می‌توان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن علاوه بر وعده ناهار، در […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

افطاری روز؛ سوپ بادام زمینی

وب‌سایت غذالند – بهناز: سوپ بادام زمینی یکی از سوپ‌های مورد استفاده در کشور مراکش است. البته که این سوپ در کشور بولیوی نیز علاقه‌مندان زیادی دارد. این سوپ را می‌توان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن علاوه بر وعده ناهار، در وعده شام نیز میل نمود. همچنین این سوپ خوشمزه را می‌توانید برای جبران انرژی و آب از دست رفته بدن در ماه مبارک رمضان، در وعده افطار نیز میل کنید. سوپ بادام زمینی به دلیل طعم خاص بادام زمینی مورد پسند افراد بسیاری می‌باشد.

سوپ بادام زمینی

بادام زمینی یکی از انواع خوراکی‌ها و خشکبار‌های خوش طعمی است که بیشتر به صورت آجیل‌ها استفاده می‌شود. بادام زمینی به اندازه‌ای دارای ارزش غذایی فراوان است که خوردن چند عدد از آن به صورت خشکباری در روز توصیه می‌شود. مصرف بادام زمینی‌های مغذی و مفید، علاوه بر خام خوری به صورت پخته شده در سوپ‌ها و همچنین خورش‌ها پیشنهاد شده است. بادام زمینی به دلیل داشتن فیبر فراوان، فسفر و پروتئین دارای ارزش درمانی نیز می‌باشد و به همین جهت در درمان اختلالات نوزادی، کاهش عفونت زنان، محافظت از پوست، تسکین درد‌های معده و عفونت آن، سلامت استخوان‌ها و همچنین تنظیم فشار خون مفید و موثر می‌باشد.

این سوپ در کشور تایلند هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بادام زمینی زادگاه اصلی آن کشور‌های آمریکای جنوبی هستند، توجه به ارزش غذایی و خاصیت این ماده خوراکی در بین دیگر کشور‌ها باعث محبوبیت این خشکبار خوشمزه شده است. در ایران نیز این سوپ را به عنوان پیش غذایی سبک و خوشمزه سرو می‌کنند. درصورتی که علاقه‌مند به مصرف غذا‌ها و سوپ‌ها با طعمی تند می‌باشید به شما پیشنهاد می‌کنیم این سوپ را با سس‌های تند و مخصوص میل کنید.
از انواع غذا‌های مشابه می‌توان به سوپ جو قرمز، سوپ قارچ و هویج، سوپ هویج و شلغم، سوپ شیر اشاره کرد.

مواد لازم

  • سیر: ۴ حبه
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • روغن نباتی (با اضافه مقدار بیشتری جهت سرخ کردن سیب زمینی ها): ۲-۳ قاشق غذاخوری
  • گوشت دنده گاوی: ۳۴۰ گرم
  • زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
  • مرزنگوش یا همان آویشن کوهی: ۱ قاشق چایخوری
  • آب یا همان عصاره گوشت گاو: ۶ فنجان
  • بادام زمینی خام: ۱ فنجان
  • آب: ۱ فنجان
  • سیب زمینی: ۴ عدد
  • برنج: نصف فنجان
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نخود تازه: نصف فنجان
  • جعفری خرد شده یا گشنیز خرد شده: ۱-۲ قاشق غذاخوری
  • سس فلفل تند: (اختیاری)

سوپ بادام زمینی

سوپ بادام زمینی

مراحل پخت

۱: پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد نمایید.

۲: هویچ‌ها را پوست گرفته آن‌ها را نیز نگینی خرد نمایید.

۳: داخل قابلمه‌ای بزرگ روغن نباتی را ریخته روی شعله متوسط اجاق حرارتش دهید.

۴: سپس به آن گوشت دنده گاو را اضافه نموده مختصرا تا زمانی که تمامی اطرافش قهوه‌ای رنگ گردد تفت دهید.

۵: در این مرحله پیاز، سیر، هویج، زیره، مرزنگوش یا همان آویشن کوهی را اضافه نموده و مدت ۳ الی ۴ دقیقه گوشت را به همراه ادویه‌ها را تفت دهید.

۶: به داخل قابلمه آب گوشت را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید.

۷: در این حین بادام زمینی‌ها را داخل بلندر یا غذاساز ریخته و یک فنجان آب نیز به آن اضافه نمایید.

۸: هر دوی این مواد را تا زمانی که سس غلیظ، نرم ویکدستی داشته باشید، میکس نمایید. (در صورت نیاز آب بیشتری به مواد اضافه نمایید.)

۹: پس از تهیه سس، سس بادام زمینی یا خمیر بادام زمینی را به داخل سوپ اضافه نموده و بخوبی هم بزنید.

۱۰: در اینجا درب سوپ را قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت یا بیشتر پخته شوند.

۱۱: سیب زمینی‌ها را پوست گرفته، یکی از آن‌ها را جهت استفاده‌های بعدی نگه دارید. سیب زمینی‌های دیگر را به تکه‌های کوچک برش زده آن‌ها را به داخل سوپ اضافه نمایید. (می توانید نگنینی خرد کنید تا زیباتر شوند در سوپ)

۱۲: در صورت نیاز آب یا عصاره گوشت بیشتری را به داخل سوپ اضافه نمایید.

۱۳: درب قابلمه را قرار داده سوپ را تا زمانی که سیب زمینی‌ها مغزپخت شوند، بپزید.

۱۴: پس از پخت سیب زمینی‌ها، آن‌ها را داخل سوپ به آرامی له کنید.

۱۵: گوشت دنده را از داخل سوپ خارج کرده و داخل بشقاب قرارش دهید تا خنک شود.

۱۶: گوشت را از استخوان‌ها جدا کرده و گوشت را دوباره به داخل سوپ بریزید.

۱۷: در این مرحله برنج را به سوپ اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه یا بیشتر آن را بپزید.

۱۸: نمک و فلفل را جهت طعم دار کردن سوپ بریزید.

۱۹: به سوپ نخود‌ها را اضافه کرده و شعله را کم کنید. (بهتر است نخود‌ها را از قبل نیم پز کرده باشید).

۲۰: یک عدد سیب زمینی باقیمانده را به صورت کبریتی برش بزنید.

۲۱: یک و نیم سانت از ارتفاع داخلی ماهی تابه کوچک را با روغن پر نموده سیب زمینی‌ها را داخلش سرخ نمایید.

۲۲: سیب زمینی‌های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی جذب حوله گشته و به سیب زمینی‌ها نمک بزنید.

۲۳: پس از انکه تمامی مواد کامل پخت و سوپ به قوام مورد نظر شما رسید. غذای شما آماده است.

۲۴: سوپ را داخل کاسه ریخته با سیب زمینی سرخ شده، جعفری یا گشنیز خرد شده تزئین نمایید.

۲۵: سس تند نیز در کنار این غذا پیشنهاد میشود.

سوپ بادام زمینی

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید