امروز: دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 16 شوال 1446 | 2025-04-14
کد خبر: 372243 |
تاریخ انتشار : 28 تیر 1399 - 22:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر افطاری روز؛ آش کشکینه (ترخینه) ایرنا زندگی: کشکینه یا همان ترخینه غذای محلی است که در بسیاری از شهر‌های غرب کشور طبخ می‌شود. غذایی که می‌توان به سرعت آن را تهیه کرد و برخلاف دستور پخت دیگر آش‌ها، زمان بسیار کمی را برای پخت آن صرف آن کرد. کشکینه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

افطاری روز؛ آش کشکینه (ترخینه)

ایرنا زندگی: کشکینه یا همان ترخینه غذای محلی است که در بسیاری از شهر‌های غرب کشور طبخ می‌شود. غذایی که می‌توان به سرعت آن را تهیه کرد و برخلاف دستور پخت دیگر آش‌ها، زمان بسیار کمی را برای پخت آن صرف آن کرد.

طرز تهیه آش کشکینه؛ آش با سرعت غذای فست‌فودی

کشکینه آشی محلی است که می‌توان آن را برخلاف دیگر آش‌هایی که زمان بسیاری باید برای پخت آن صرف کرد به آسانی و در زمانی کوتاهی آماده کرد. غذایی که در تمام فصول سال قابل استفاده است و در فصل‌های سرد تاثیر بسیار مثبتی در درمان سرماخوردگی دارد.

این غذا از گندم نیم‌کوب شده، پونه خشک، زردچوبه، نمک و سبزیجات بومی در غرب است که چندین روز در دوغ خیسانده می‌شود و بعد از چند روز که خمیر مانند شد به قطعاتی قالبی شکل در آورده و در هوای آزاد خشک می‌کنند. این غذا در مناطق لر و کرد نشین تفاوت‌های کوچکی در طبخ با یکدیگر دارند و حتی می‌توان آن را با حبوبات مختلف مانند ماش، عدس و لوبیا با توجه سلیقه غذایی متنوع کرد.

کشکینه یا ترخینه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید. این غذا به نوعی غذای نیمه آماده محسوب می‌شود با این تفاوت که ماندگاری بسیاری دارد و نیازی به نگه‌داری حتی در یخچال ندارد.

مواد لازم:

  • کشکینه: دو عدد
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • پونه خشک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم (با توجه به ذائقه)

طرز تهیه آش کشکینه؛ آش با سرعت غذای فست‌فودی

طرز تهیه آش کشکینه؛ آش با سرعت غذای فست‌فودی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. کشکینه را به مدت دو ساعت در آب میخیسانیم تا دوغ آن جدا شود.

۲. سپس گندم‌ها را از دوغ جدا کرده و همراه دو لیوان آب روی حرارت ملایم می‌پزیم.

۳. در این مدت پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.

۴. دوغی که ابتدا از کشکینه جدا شده بود را به آش اضافه کنید، اما ابتدا مطمئن شوید که گندم‌ها به خوبی پخته شده باشد.

۵. زردچوبه و فلفل سیاه را به آش اضافه کنید.

۶. در مرحله آخر پیاز داغ را به کشکینه در حال پخت اضافه کرده و همراه با آن مدت کمی پخته شود.

۷. در مرحله آخر پونه را به آش کشکینه اضافه کنید و جند دقیقه بعد آن آش آماده است.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید