امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 409240 |
تاریخ انتشار : 10 دی 1399 - 12:17 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر یک رسانه عبری اسنادی را فاش کرد که نشان می‌دهد رئیس جمهوری منتخب آمریکا همواره حامی رژیم صهیونیستی بوده و به طبع از موضع این رژیم در مخالفت با فروش هواپیمای “آواکس” به عربستان در سال ۱۹۸۶ حمایت کرده است. به گزارش صلح خبر، روزنامه عبری زبان هاآرتص […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

یک رسانه عبری اسنادی را فاش کرد که نشان می‌دهد رئیس جمهوری منتخب آمریکا همواره حامی رژیم صهیونیستی بوده و به طبع از موضع این رژیم در مخالفت با فروش هواپیمای “آواکس” به عربستان در سال ۱۹۸۶ حمایت کرده است.

به گزارش صلح خبر، روزنامه عبری زبان هاآرتص اسناد محرمانه‌ای را فاش کرد که شامل گزارشی از نشست‌ها و دیدارهای جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا با مقامات سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن در سال ۱۹۸۶ است.

طبق این گزارش، این دیدارها زمانی انجام شده که بایدن برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۹۸۸ آماده می‌شد.

هاآرتص در این باره نوشت که این اسناد را از آرشیو اسناد دولت رژیم صهیونیستی به دست آورده است و درباره دیدار جو بایدن با “مئیر روزین”، سفیر وقت رژیم صهیونیستی در واشنگتن و “یوسف لامدان”، کارمند وقت این سفارتخانه است.

این اسناد نشان می‌دهند که بایدن همیشه و زمانی که اقدامات رژیم صهیونیستی در دهه ۱۹۸۰ در کنگره مطرح می‌شد، از مواضع این رژیم حمایت می‌کرد. این حمایت حتی شامل مخالفت با فروش هواپیماهای آواکس به عربستان سعودی می‌شود و بایدن به دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با این معامله با فروش این هواپیماها به ریاض مخالفت کرده است.

طبق این گزارش، بایدن در دیدار مذکور گفته است: “عربستان چیزی بیش از یک گروه متشکل از ۵۰۰ شاهزاده و خانواده‌هایشان نیست و در سال ۱۹۸۲ و زمانی که آمریکا تصمیم گرفت که به دنبال اجماع استراتژیک در خلیج (فارس) باشد، اشتباه بزرگی در زمینه سیاست خارجه آمریکا صورت گرفت.”

بایدن همچنین در این دیدار با اشاره به فروش جنگنده‌های آمریکا به عربستان گفته بود: نتیجه این اشتباه انتقال مرکز ثقل از دوست واقعی آمریکا یعنی اسرائیل، به دیگران (عربستان) بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید