امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 379543 |
تاریخ انتشار : 21 مرداد 1399 - 11:44 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صمت (ستاد لجستیک کرونا)، ضمن ارائه جدیدترین آمار تولید تجهیزات و اقلام بهداشتی مقابله با کرونا، از افزایش ۵۵ برابری تولید ماسک تنفسی از زمان شیوع ایپدمی کرونا خبر داد. به گزارش صلح خبر، به نقل از شاتا، جمشید گلپور اظهار کرد: در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صمت (ستاد لجستیک کرونا)، ضمن ارائه جدیدترین آمار تولید تجهیزات و اقلام بهداشتی مقابله با کرونا، از افزایش ۵۵ برابری تولید ماسک تنفسی از زمان شیوع ایپدمی کرونا خبر داد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از شاتا، جمشید گلپور اظهار کرد: در راستای تولید اقلام و محصولات بهداشتی برای مقابله با کرونا و با برنامه ریزی‌های انجام شده توسط این وزارتخانه، تولید الکل نیز افزایش دو برابری داشته است.

وی با اشاره به افزایش ۱.۵ برابری تولید مایع دستشویی، گفت: از ابتدای امسال تولید دیگر اقلام شوینده مرتبط با پیشگیری از کرونا نیز افزایش داشت که از جمله آن به افزایش ۳۳ درصدی تولید صابون می‌توان اشاره کرد.

رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت در ادامه گفت: همچنین در این مدت تولید انواع دستکش افزایش ۲.۵ برابری و تولید مواد ضدعفونی کننده افزایش ۸ برابری داشت.

گلپور با اشاره به دیگر آمار و ارقام تولید محصولات مرتبط با پیشگیری و درمان کرونا اضافه کرد: تولید محافظ صورت افزایش ۱۰۰۰ برابری و تولید گان لمینت شده و لباس یکسره نیز افزایش ۸۶۰ برابری داشت.

به گزارش صلح خبر،  از اواخر تیر ماه جدال بر سر رعایت نرخ مصوب ماسک بالا گرفته و در حالی که وزارت صنعت، معدن و تجارت داروخانه‌هایی را که ماسک را با قیمت بیش از ۱۵۰۰ تومان عرضه می‌کنند “متخلف” توصیف می‌کند، داروخانه‌ها می‌گویند تاکنون هیچ ماسکی با نرخ مصوب دریافت نکرده‌اند و قیمت ماسک در داروخانه نیز بیش از ۲۰۰۰ تومان است. البته وزارت صمت وعده داده که در فرآیند سیستمی کردن تولید و توزیع ماسک، اگر تخلف هر یک از شبکه های تولید و توزیع احراز شود، سهمیه مواد اولیه آنها قطع می‌شود که این روند می‌تواند مانع از گران‌فروشی ماسک شود.

در همین راستا میانه مرداد ماه اعلام شد که همه واحدهای تولید و توزیع ماسک موظف به درج اطلاعات در سامانه جامع تجارت شدند و بر این اساس داروخانه‌ها نیز موظف شدند میزان کالایی، نام شرکت پخش و قیمت و فاکتور رسمی آن را در این سامانه یا سامانه تیتک وزارت بهداشت تایید کنند چراکه این دو سامانه به هم متصل شده است.

همچنین با وجود اینکه وزارت صمت پیش‌تر اعلام کرده بود که مواد اولیه برای تولید روزانه ۱۰ میلیون ماسک تامین است، اما دبیر انجمن داروسازان می‌گوید تولیدکنندگان از مواد اولیه کافی برای تولید برخوردار نیستند یا اینکه باید مواد اولیه تولید ماسک را بر اساس تغییرات نرخ ارز و از بازاری بسیار پرنوسان، تهیه کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید